Alla inlägg under september 2013

Av mikaela severin - 21 september 2013 21:56

Hur tidigt man än stiger upp så konstigt nog får man ändå stressa! Märkligt de!
Idag har vi varit i Ingelstad och firat Joline som fyller 4 år, stora tjejen nu, o massa paket:)
O lika trevligt o träffa alla som vanligt, fullt ös med alla ungar oxå, eller ja v ju bra 4 men lät som tio emellanåt:)
Trots kalas så har jag hållt min kost någolunda, kalkon o sallad som lunch o lite pasta, o till fikat blev de ingen tårta, däremot GI paj, äppel med havre o dinkeltäcke o kokos, även fettet i pajen kom från kokosolja! Åh givetvis vaniljkesella istället för vaniljsås! :)

Efter kalaset bar de hemåt, vi har kollat på Herkules och lagat matlådor, idag blev de tacopaj och texmexgratäng ur kokboken " muskelmat" åh hela 8 matlådor fixade:) imon kväll ska lådor med kyckling , torsk , lax , broccoli , ugnsrostade rotfrukter med sötpotatis fixas, bli väl nån med rårs med:) så är veckans ranson fixad:)

Eftersom de vart träningsfritt idag så bli de gymet imon:) veckans sista pass, axlar och mage, o imon bli de ihop med Jennie som kör samma schema, ladda för de där 540 situpsen och 240 bergsklättraren, så likarna o placera spyhinken mellan, för min bli de åka av!

Folk frågar hela tiden, hur orkarcdu träna så mycket som du gör.. Svar: de får mig må bra, de tankar mig med energi och jag kämpar för ett mål, om man nu vill i mål måste man väl oxå kämpa för de? Inte nog med de, jag trivs med min livsstil, jag mår bra, är aldrig sjuk, o jag har motivationen för att förändra min kropp o uppfylla detta mål! JAG mår bra o det är väl huvudsaken?

Nu säger jag , fortsatt trevlig lördag:)

Av mikaela severin - 20 september 2013 23:55

Vilken soppa av denna dagen! Tänker inte säga mer än att man lär sig av sina misstag, o vissa stunder sätts man på prövning som förälder, hur man tacklar en rejäl panikattack och oro, de vet ja nu, att behålla lugnet men ändå va i panik är fan inte lätt! Många tankar och bilder hinner man få upp i huvudet!

Har idag varit på gymet! Skönt o rensa skallen o dunk knytnäven i nåt när de inte går som man vill! Men ja höjde mina vikter en aning i lila fall! Va ju armdag, o den där armen vill inte om jag vill alltid! Men bita ihop är vad som gäller! Höjde idag bicepscurl med stång till 30 kg! En bit på vägen i alla fall för klena mig, o dubbelpress från pannan till 22kg! Resterande höjdes ja reps i!

Sen va de bra iväg mot jobbet, haft en ganska bra kväll, men man ha ju underbara kollegor oxå:)
Nu har jag bakat en äppelpaj, enligt GI som innehåller kokosolja som fett, o havregryn, dinkel o kokos o vaniljpulver o kanel o Stevia! Den ska med till kalas imon istället för tårta, eftersom Theo och jag inte tål laktos:) så vi erbjöd oss o ta med fikat istället för krångla till de för dom med läsa på onödiga kakburkar efter mjölk, så å kan ja unna mig en bit ja med:) med vaniljkesella till:)

Givetvis är de fest hos grannar, dunk dunk,så återstår o se om man kan sova!

Fortsatt trevlig afton:)

Hmm

Av mikaela severin - 20 september 2013 00:09

Har inte funkat lägga upp via Facebook , hoppas de nu funkar igen:) annars få ni gå in då o då:)

Oj!

Av mikaela severin - 19 september 2013 23:50

Dåligt av mig att glömma blogga, men ja har haft full rulle o en sjuhundrades  Massa jobb, men de går , imon jobba jag kvällen sen tar jag helg, underbart det

I onsdag hade Ja ju iaf morgonpass på jobbet, var nog lite avdenaggressiva typen pga lite tråkiga omställningar, men bara ta att som de kommer. 

Hade PT pass kl 14,45 o gissa hur de gick? Jodå 85 kilo knäböj. Dvs PB :)  ett grymt pass med skrik, pain , sparka i betong, räcka finger o säga fy fan med nästan tårfyllda ögon! Ja jag gick som en käring i ett par timmar. O de fick ja höra oxå! Kändes bra igår kväll o imorse, men nu säger jag, fy fan! Orörlig, och jävulskt ont! 

Idag var de jobb sådär 7-14 igen, sen direkt efter iväg på möte med nästa jobb, vidare till lager 157 för shoppa presenter till Theo, dvs de mjuka paketen! Resulterade i 2 munkjackor, 4 mjukisbrallor, 1 fleecejacka, 2 långärmade 6 par kalsonger och 10 par strumpor, en mössa  och en 900 spänn fattigare mamma! men de behövs, han har växt ifrån allt!!!  Nu är de bara ytterkläder o vinterskorna kvar! 

har även slängt ihop en hel kastrull med äppelmos! Så morgongröten räddad, o pannkakorna till Theo! Här går de åt äppelmos till allt:) 

fluffade kvällsmålet igen. Idag toppad med kalorifri chokladsås! Smarrigt! 


nu bli de bingen. Efter haft träningsfritt idag , så på att imon igen:) armar ska köras:)) 


natti natt:)

Av mikaela severin - 17 september 2013 23:25

Har jag nog varit på samma gång idag! Tårarna har sprutat både av ilska o på grund av tråkigheter som man bara helt enkelt inte kan o vill förstå! Allt är turbulent just nu, både jobb och privat! Många bollar i luften! Hade jag inte haft mitt " andra hem " Hälsostudion att kunna dra ut både aggressioner, rensa huvudet och samtidigt kämpa glatt med mitt mål, o alla fantastiska människor man se slita som djur för nå sina mål, hade jag definitivt inte vatt människa just nu! Men jag har oxå nått himla bra! Massa underbara människor runt omkring mig!! Ni som verkligen förstår, motiverar o driver mig framåt ni är så guld värda!

Körde ett bra bröst och magpass idag:) jag har ju själv varit nybörjare en gång, men idag så va de lite komiskt, satt med min hantelpress på lutande bänk, 12,5 kilo i handen, på bänken jämte stod en ung kille, kan inte vatt gammal, aldrig sett innan, kämpade som bara den med att få till hantelrodden, pustande o stönande med en 9 kilos hantel, ja va tvungen o tänka tillbaka, undra om jag var nere på 9 kilo i de? Idag kör ja hantelrodd med 25 kilo.. Då undrar man, är han klen eller jag stark? Tro ja är rätt klen, så kom fram till att han har nog bara aldrig varit på gymet så ofta, o där kan man se hur stor skillnad de gör o ha en PT från början, hjälp med börja med rätt vikter o rätt teknik! Även om ja nu ibland brister i tekniken på vissa tunga övningar! Magen , den fick smaka på endel idag, 72,5 kg i chrunches i hiss! Nästa v så tar vi alla plattor! Även maxat benlyften med twist;)

Bedtime nu! Jobb 7-14 sen PT pass, ett grymt Benpass!

Av mikaela severin - 16 september 2013 21:31

Tänkte tagit sovmorgon idag, Theo gjorde ju de till 9,20 men en annan vaknade 7 o kunde ej somna om, så på med teven! Gick dock inte ur sängen före 10:) blev till bara ta de lungt ett par timmar, duscha , fixa matlåda, packa gymväskan, Theo var ute o lekte i regnet:) avvaktade lite med gymet till efter 23 idag då cirkelträningen var över eftersom Theo skulle med idag, men gick hur bra som helst, han fick åka med på äventyr o hämta ut paket, medans jag fokuserade på mitt ryggpass och ökade vikterna! 85 kg marklyft inte helt fel:) höjde dessutom hantelrodden från 22 kilo till 25! Så nöjd tjej lämnade gymet! Mätte mina muskler oxå, ökat lite på vissa ställen som armar och lår! Helt ok:)

Hade inte tänkt på innan att de kan börja bli dags för öva på flexa o posera försen min PT nämde de, tänkte nog att de räcker till våren, men nehepp de ska börjas smått nu! Ja de e ju mycket som ska på plats, inte bara muskler, allt från flexa, posering, skor, bikini, hår , färger, tävlingslicens, team, föreningar , dieter, O det är över året kvar, men man måste va ute i god tid! Allt ska ju lixom vara perfekt, bara ett fel som enstaka höjd på klacken på skorna, eller minsta storleksfel på bikinin, då ligger man risigt till!
Nästa år kommer bli ett grymt år!

Har även idag hunnit shoppa present till vår fina kollega Maja som lämnar oss denna vecka, för nytt jobb o nya utmaningar!
O så va vi ju klart o lämnade den oxå:)
Theo fick godispåse av min tant på jobbet, så hög på socker har han vatt i afton:) men glad:)

Nu bli de soffan en vända innan det är dags för sängen:)
Upp kl 05 för jobba, sen drar vi gymet! Bröst och mage imon :) yeah! Nu köööör vi:) :)

Av mikaela severin - 15 september 2013 22:47

Ser fullkomligt gravid ut, uppblåsta ballongen! Vafan händer?! Jisses! Nu är jobbhelgen i alla fall över o ja är måttligt trött, o har 2 väldigt trötta onda ben! Stödstrumporna ha hängt med hela helgen ( tantvarning) men de hjälper mot svullnaden och mot onda åderbråck! Måste beställa hem några till nu inför vintern, fått slänga alla trasiga! Även om de fan inte är snyggt o gå i så kan ja ju rekomendera dtödstrumpor till alla som har jobb där man går mycket! Speciellt för er som jobbar så långa helger! Benen mår bäst i dom:)

Ja har faktiskt inte mycket o dela med mig om den a afton, ögonen går i kors!
Imon bli sovmorgon... En låååång sådan o tagga för ett grymt ryggpass på de:)

Over and out!

Av mikaela severin - 14 september 2013 22:15

Bara en dag kvar på denna jobbhelg! Hur skönt som helst! För idag har vatt full rulle! Kl 03 deckade jag inatt efter legat i fosterställning med sjuk magkatarr! Tur de inte är ofta jag får så ont! Vägrar man operation så är de bara härda ut, men när ja får så ont så är orsaken alltid stress!
Fick iaf sova 3 timmar, dock va min mage som en uppblåst ballong imorse, nästan så man hade kunnat plocka fram mammakläderna o trott man va gravid, börjar dock lägga sig något!

Tog mig en tripp till solariet på rasten idag! Kände de var på tiden!
Hann även med willys för ladda upp förrådet med riskakor, ett par celsius och en ny deo!

Idag har dock vatt första dagen på ungefär sådär 4 månader som jag inte tagit 1 enda värktablett för huvudvärk! Så nu kom effekten! Tack gooooooode gud för mirakelmedel!! Helt sjukt skönt! Inga spänningar! Så nu ska ja bara njuta! Finns en nackdel, ja kan inte se arg ut!

Fifan vad jag saknar träna på dessa helger, hade behövt den energin just nu, men är på tok för korta raster för hinna ner o träna tyvärr:/ men på måndag! Då jäkla! Då slaktar vi rygg o bestämmer redan nu att 85 kg i marklyft bli inga problem! Så de va veckans första mål! Andra målet bli 85 kg i knäböj! Så nu längtar ja sjukt! Har ju PT pass i ben kommande vecka :)

Nu bli de bingen! Kl 6 ringer uret o jobb 8-21!

Over and out! Ps ni som tränar imon.... KÖÖÖR HÅÅRT!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards