Alla inlägg den 2 september 2013

Av mikaela severin - 2 september 2013 20:47

Kl 10,30 då valde vi frukost! Lång härlig sovmorgon:) de är inte fel de!
Givetvis efter de gjorde vi oss iordning för gymet! Ett ryggpass va de dags för! Marklyft är nåt ja starkt gillar! O vikten höjdes, även om de bara rörde sig om 2,5 kilo ja ökade i vikt på samtliga 6 set, så är jag nöjd! Känns gött att inlett ännu en hård vecka:)

Humöret har dock vatt i gungning idag, man tål o höra de mesta, men inte allt! Under lång tid finns de endel som hela tiden får mig till sluta träna som jag gör, som tycker " räcker " de inte nu? NEJ de gör de inte, ja är på väg spikrakt mot mitt mål, o ja kommer inte sluta träna, och inte dra ner på de i nuläget heller! De är som att säga till en som vill bestiga ett berg, att vända halvvägs! No way! Ett mål är ett mål, o ja kämpar in i de sista, jag mår bra av de o o det är de som är huvudsaken ! De har blivit min livsstil! O att man sen påstår att ja inte äter, de stämmer ju verkligen inte, folk tro tydligen att ja lever i en salladsskål! Nopp, hade jag gjort de, hade jag inte sett ut som jag gör, inte kommit dit jag är, då hade jag stått där ja var för 9 månader sen! Som en speta, allt för tunn och utan en muskel! Jag äter just nu omkring 2000- 2200 kcal fördelat på 5-6 mål om dagen! Var tredje timme stoppas nåt i magen! O de är inte lite som åker ner! Men det är då nyttigt! De gäller ju välja rätt råvaror! Att göra matlådor o väga mat, de är nåt som blir ens vardag! Degår av farten! Ren rutin! Ja vet vad jag kan äta, ungefär hur mycket och när! De är bara bli vän med kroppen!
Så snälla ni som lägger energi på försöka få mig ändra min livsstil, behåll den energin till annat,
Motivera är bättre, jag ifrågasätter inte er andras livsstil, vi ni äta som ni gör, sitta i soffan hellre än träna, de bekommer inte mig, de är er livsstil o vill ni inte förändra den så, tänker ja inte lägga erergi på försöka, så låt då mig, ha min:) för den kommer inte förändras! Ja mår prima fisken:)

Har ikväll lagat mat, på 800 gr nötfärs! Blev en texmex gratäng och 1 taco paj! Båda recept tagna ur boken muskelmat! Så nisom tränar, lr bara vill ätagod nyttig mat! Köp den! Helt klart den bästa kokboken!

Imon blir det jobb 7-14 o gym direkt efter! Bröst o mage ska köras:)
Nu tänker jag snart lägga mig! Så trevlig afton:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23 24 25
26
27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards