Alla inlägg under oktober 2013

Av mikaela severin - 13 oktober 2013 23:21

Äntligen är jobbhelgen över, så sjukt skönt! Dock har den gått ganska fort ändå!
Började min cheatday redan 6 imorse med en BCAA , protein och vaniljyoggi med musli o en clementin, för kl 11 på jobbet äta 4 smörgåsar, ett ägg , o sill! Yum yum! Smörgås med honung, de e fint de!
Sen har de rullat på, choklad bollar, våfflor, kladdkaka hos jennie på rasten, smörgåsar med makrill till kvällsmat, o nu lite godis!

Imon bli en jäkla tuff dag! Går på mitt nya kostupplägg, hur ja kommer äta, de behåller ja för mig själv, hoppas på grymt resultat! Diet o muskler på samma gång! Så imon kommer jennie efter sin morgon pw o löser av mig så ja kan gå ut på min pw! Hej o hå! Hur ska detta gå:) nädå kommer gå super antar jag;)) en grym person som fixat detta:) så vad kan gå fel:)

Nu är de bingen och sova!
Har klätt mitt kylskåp på nytt, med bilder på mitt gamla jag, så varje gång ja funderar på ta nåt ur kylen så ser ja dem! Är de då värt att bryta en diet? Nopp!

Av mikaela severin - 12 oktober 2013 21:59

Bara ett pass kvar på denna långa jobbhelg, känns som den aldrig vill ta slut! Men ändå flyter de på!

Fattar inte vad som händer med min kropp, går bara upp o upp o inte ens jobb byxorna kom jag i imorse? Magen är som en ballong, o benen som klot, o de är ju vätska, de räcker med trycka för o se! Jag slutade med mina vätskedrivande för några dagar sen, o nu samlar jag tydligen igen, jaja, jag tänker inte börja med dom igen, inte sen de som hände i veckan med kramperna, läkaren sa nu gör vi uppehåll o tar bara vid behov, men ja vill inte ta! Rädd o bli intorkad eftersom jag vet att jag dricker dåligt periodvis!

Eftersom ja nu kör cheatday imon får vi se på måndag hur mycket jag lagt på!

Tur man gått i stödstrumpor idag iaf:))

Nu är de dags att sova! 8-21 imon med!

Av mikaela severin - 11 oktober 2013 21:35

Uppe med tuppen, närmre halv nio var hon dock. Fick upp En ilsk Theo efter om och men, som oxå fick tvingas in i duschen, snäll mamma va? Har man inget val så har man inte har ju jobbhelg så betyder jobba, sova jobba sova!
Lyckades iaf på 1,5 timme göra både Theo klar, äta frukost , packa gymgrejorna och laga 2 rätterbsom blev 6 matlådor! 3 st med fullkornsspagetti o köttfärssås, och 3 med kycklingwok med sjögräsnudlar! Tycker ni låter äckligt o konstigt va? Men dom är riktigt goda vill ja säga!

Off till gymet, o idag fick Theo vara med för första gången på över en vecka, o nä de gick inget bra, han kan bara inte hålla sig från gymdelen, men ändå bättre än sist! Jobbar vidare på de där! Är ju bara nu när dagis krånglar de bli såhär! Förhoppningsvis så är de snart klart!
Blev iaf ett bra pass, axlar & mage!
Har idag dock vatt halvt Depp, ställde mig på vågen idag för kolla av, är ju 10 dagar sen BIA mätningen, o totalt sen jag slutades deffa för nu 8 v sen har jag plussat 4 kilo, vet att jag hare plussat på över 1 kg muskler sen dess o vet att 1,8 kg är fett så hoppas nu resten av de 1,2 är muskler o vätska o Inter fett!!!!!
De finns då inga spår av några magrutor iaf! Så på måndag ska jag sluta lipa, OM jag drar en 6a på 90 kg i marklyft! För då har jag blivit starkare o då är de lätt värt att!
Byggandet har sina fördelar och nackdelar , så är de bara! Vill man va fin få man lida pin ( även om de är hårt att acceptera att man bli mullig på köpet) är väl jag som är lite skraj bara att gå upp och se ut som jag gjorde innan, men förhoppningsvis går jag inte upp 14 kg till ;) men efter kämpat så hårt med vikten innan o mått dåligt över den, o sen haft en " snygg " kropp i sommar som vatt deffad o fin, så är de väl såhär i början de blir jobbigt!
Men allt har en lösning, så två alternativ finns, antingen dra till Jönköping o fixa kostdelen, eller ta den med Niklas på gymet! Få se hur de blir!

Nu är det dags att dra en protein, försöka komma i säng, imon bli jobb 8-21! Dessa monsterpass.. Likaså söndag bli ju samma pass, jobbigt med träningsfritt, få se fram emot söndagens cheatday!

Trevlig fredag, ni som är ute på galej, ta de lugnt!


Av mikaela severin - 10 oktober 2013 20:28

Sovit fruktansvärt gott i natt, brukar ju inte hända precis, vaknade inte försen typ halv 6 första gången, sen halv åtta, o sen va hon närmre elva helt plötsligt och Theo sov som en stock!?? For upp i panik typ! Frukost och Theo for ut som ett skott bort till kompisarna! Städade lite och lagade lite firre och ugnsrostade rotsaker, så maten skulle va klar till efter träning, Theo åt glatt korv stroganoff med ris! Faktiskt blev man sugen på de, men nä med tanke på grädden i så nä! Åt lite nötfärs och grönsaker innan gymet istället!

Blev ett bra armpass!

Hantelcurl 6 set
Push downs 6 set
Hammercurls i hiss 5 set
Dips i ställningen 5 set
Bicepscurl m skivstång över scottcurlsbänk 5 set
Tricepspress med rep 5 set

Imon bli det till att köra sista passet för veckan i styrka, axlar och mage:)
Ska hitta på några bra övningar:)

Eftersom jag jobbar i helgen bli de ingen styrka, men klart 1h pw på rasten:)
Medans söndag är " cheatday" som jag tudligen måste börja med! Så bli ju träningsfritt! Men lär ju va bra kolhydratsladdad för nya schemat på måndag:) tänker dock inte göra som jag gjort innan när jag haft cheatday, frossat som en galning, bli ju lätt så när man bara haft de typ var 5-6e vecka innan, få bli något lugnare, typ en smörgåsfrukost istället för gröt, kanske nån kaka på eftermiddagen o liite godis på kvällen! Hmm ja o vanlig husmanskost kanske, satt igår o funderade på vad jag saknar mest! Nu tycker ni nog jag är knasig, men bruna bönor och stekt fläsk! Eller isterband med dillstuvad potatis, o även kalops!

Nä nu drömmer jag för mycket!

Kroppen känns bättre idag, inga kramper, och lite piggare! Så de där kalcium pillerna och vätskeersättningen gav väl resultat i alla fall:) ska fortsätta med mina kalcium och magnesium och chrom! Är nog behövligt i mitt fall:)

Nu är verkligen min motivation på topp igen! Har vatt en liten down period, ja jag gillar inte återhämtning osv, men är ju ett måste de oxå! O så klart har väl allt omkring en påverkats! Men never give up heter det! För nu framöver bli de tuffare och tuffare, och ska bli lite bättre ordning och reda med kosten oxå!

Nu bli de soffläge! Mina ben börjar göra fruktansvärt ont efter gårdagens benpass!

Ha en fin kväll:)

Av mikaela severin - 9 oktober 2013 22:54

Vaknat flera gånger i natt, delar av kroppen har krampat i omgångar, och speciellt vänster sida, har jag bara lyft armen så har jag fått kramp, benen så fort jag rört mig, tårna så fort ja spänt dom, och till och med magen när jag skrattat! Brist på något? Tog mig en vätskeersättning imorse, vet ja druckit dåligt, o min kassa mage strulat några dagar, inget ovanligt, men sjukt idag, även magnesium började jag med idag igen! Hoppas de går över till imon i alla fall!

Gick inte upp försen kl 10 idag i alla fall, skönt o vila, sen vid tolv åkte vi till Leeos lekland, och mötte upp Jennifer, Joline och Dylan för lite lek o bus:) ( för barnen iaf) en annan slöade runt, med krampande fot! Suck! Men barnen hade kul ihop och skötte sig exemplariskt, även Dylan hulligan klättrade lite här o var:) söta unge!!
Käkade lunch på Leos idag, kycklingfile med grekisk sallad!

Efter Leos var jag äntligen och lämnade in min mobil!! Så nu hoppas jag att de går undan! Börja tröttna på ha den gamla med ett batteri som håller 2 timmar!!

Har ikväll vatt på gymet med bästa Jennie, benpass som kommer kännas! Huuh! Ändå körde jag inte alls tungt! Fick jättebra tips och knep av en PT som tävlar, kan behövas, mottages gärna! Tekniken behöver ja öva på! Så när jag fått de tipset kändes plötsligt 65 kg i knäböj som 80 istället! Grymt!! Ont i rumpan har jag i alla fall! Men som vanligt kämpade jag mig ner från trapporna på gymet. Så lär kännas detta, fredag morgon = rullstol!

Avslutade kvällen med Tacosmys med Jennie & Emmie!( nyttiga varianten såklart ). Theodor va glad som spenderat tid med Emmie och varit på 4H gården och bakat chokladbollar!

Imon väntar ännu en underbar dag, utan jobb! Underbaaart:)
Planer bli ett grymt armpass kl 16! Innan dess, oplanerat, så sovmorgon bli det i alla fall:)
Städa lite oxå är ju tanken:))

Av mikaela severin - 8 oktober 2013 21:59

Undra vart tiden tog vägen idag? Va uppe och snurrade redan vid 06,30, och kl 8 åkte vi mot dagis! Va en trött liten Theo idag eftersom han vägrade somna försen 23 igår!
Kl 9 var de dags för möte med familjeteamet, kändes idag super, har gått igenom mål, positivt vs negativt i våra liv, vad behöver vi bli bättre på, samt ordnat upp en bild över hur vårt sociala nätverk av familj och vänner ser ut, betydelsefulla människor i mitt och Theos liv! Och nästa vecka ska vi hitta på något kul ihop alla 4:) så går framåt:)

Efter de begav ja mig upp till finaste Susanne på lite kaffe och snack och bebis gos ( kissemissen ) blev en härlig stund:) snart dags igen!

Gymet väntade ju de med, och de var dags för de tråkigaste passet av dom alla bröst och mage! Dock är ju mage kul, men inte bröst! Säger som jag alltid sagt, kanske är för det är den svagaste muskeln på mig! Vill inte som ja vill alls, men en vacker dag vänder de väl:)

Idag blev det:
lutande hantelpress 6 set
Pullovers 5 set
Bröstpress 4 set
Bröstpress i cablecross 5 set
Chrunches i hiss 6 set
Benlyft twist i bänkpress 4 set
Magmaskinen 2 set,
Sen hann jag icke mera, va bara bege sig mot jobbet för först käka sen jobba 16-21!

Längtar som fan till Måndag nu, då det är dags att starta upp med kreatinet igen och nu väntar nog ett riktigt jävla tungt schema om jag fattat det hela rätt! Nåväl, skam den som ger sig:)
Se iaf fram emot detta, o så har jag ju Jennie med mig, på samma schema:) så nu KÖÖÖR vi!!!!

Nu ska jag inta soffläge! 2 härliga lediga dagar väntar:))

Ha de fint;)


Av mikaela severin - 7 oktober 2013 21:52

Hej o hå vilken grym dag! Uppe vid 8 och käkade dundergröt! Köpt sportgryn som omväxling en kombination av havregryn och rågflingor! Mättade betydligt bättre! Känner mig fortfarande svullen i buken efter gårdagens cheatday! Urk!!!!
Idag blev det backattack på gymet, uhh, de kändes!
Blev följande idag :

Skivstångsrodd 6 set
Latsdrag bakom nacken 5 set
Marklyft med hantlar 6 set
Smala latsdrag med rep 4 set
Hantelrodd 5 set
Rodd 4 set
Och så även 20 min cardio i full lutning på speed 7,2!
Kändes sjukt bra idag:)
Imon tar vi bröst och mage:)

Jobbat 16-21 ikväll, vart sjukt trött, känns ju att det vatt måndag iaf:)
Imon bli upp tidigt, lämna Theo 8,15 då jag ska på möte med föräldrateamet!
Sen upp till Susanne och dricka kaffe och snacka skit innan jag drar mot gymet och sen jobb 16-21 igen:)

Bjuder väl på lite bilder då:) ego som man är:)

Av mikaela severin - 7 oktober 2013 00:02

Idag har vart full rulle, hela fm har gått åt att förbereda, hinna göra sig iordning och ner i lokalen och duka och dona! Kl 14 kom gästerna, för fira Theo:)
Theos mormor, båda mostrar, gammelfarmor, gudföräldrar m familj, inga-britt & Lennart , AnnaKarin, Janne och Robert & jennie o Hannes! Så fullt ös var det:) Theo är glad över alla paket som innehöl, pengar, fodrat regnställ, 2 tröjor, byxor, mössa 3 pysselböcker, och 3 spel och en klocka och halsband med Batman:) så nu har vi och pyssla med:))

Detta innebar att jag tog mig en cheatday, jag gör ju inte som de flesta andra som tar en i veckan, utan jag tar de när de är nåt speciellt, som idag, kalas, de sker kanske typ var 6-8e vecka! O då gå ja all in, men ja vet i fan om de är värt de? Mår ju helt sinnesjukt dåligt!!! Haft pizza och godismys hos Jennie ikväll med barnen! Kommer hem som en ballong, redo att föda ungefär, kallsvettas av att!! Fifan!
Imon bli de iaf back to the gym, förmodligen klädd i en oversize tröja! Huuh!

Men så mysigt vi haft, vatt helt klart en toppendag med alla människor man verkligen älskar <3

Nu ska jag sova:) trevlig kväll:))

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards