Alla inlägg under oktober 2013

Av mikaela severin - 22 oktober 2013 23:01

Känns som överkroppen är ganska orörlig efter gårdagens ryggpass o kvällens bröst & magpass! Kan knappt röra mig! Längesen ja kände så mycket! Nya schemat är nog rätt bra i alla fall! Imon ska jag dessutom kötta ben! Tanken är en startvikt på 82,5 kg knäböj för succesivt minska till 70 i sista set, just så ser mitt schema ut dessa 6 veckor, börja på 6 reps på de tyngsta jag bara orkar för succesiv droppa vikt, de första 5 seten är 6;or utom sista som är en 12:a, då är de bara pumpa på!

Imon på morgon är det utredning på vårdcentralen! Kolla magen, o nya prover, mitt kaliumvärde är för lågt, vilket inte är bra! Sen bli de gymet, för sen ÄNTLIGEN åka mot Jönköping för ta tag i kosten! Nu bli de hårt, o jag tror de kommer bli hur bra som helst med lite mer info om kost och kosttillskott! O denna gång kommer jag bara lyssna på 1 person och följa detta råd, vatt många omika kostuupplägg hit o dit som är helt olika varandra o man blir bara förvirrad av allt som har med kost att göra! Dags att hitta nåt som funkar för mig! Alla är vi ju olika! Så är det bara. Hoppas även få svar på lite träningsfrågor, där man oxå kan bli tokig ibland! Huuh! Jag vet mitt mål, o nu är de bara o hitta den rätta vägen dit!

Borde faktiskt ta o sova nu! Att de ska vara så jäkla svårt! Har ju jobbat 7-14, haft möte med familjeteamet, samt nu ikväll tränat!

Ha en fin kväll! Tjohej!

Av mikaela severin - 21 oktober 2013 21:27

Ja o konstigt nog på helt fel tidpunkt!
Har spenderat mestadels av natten sömnlös, tänkt o tänkt, hur fan ja ska göra med allt, senaste månaden har ju träningen vatt galet dålig enligt mig, ja de finns ju orsak, o detta gör att målet känns galet långt borta, min kropp har blivit fylld med fett, jag mår pissdåligt av det, o nu måste de ändras fort, ja skulle ju bygga i höst! Men som de se ut nu bli de i vår! Känns sjukt segt, kan man backa bandet kanske? Troligtvis inte! Jag saknar de bra 8 månader jag hade av min träning, den kämparglöden o den motivationen! Kommer den någonsin tillbaka? Jag hoppas den ändras efter ons! Jag tänker inte GE upp! Never! Jag är inte den människan, jag kämpar!
Har ikväll iaf kört bästa passet på länge! Ryggpass, ett som känns! Men tyvärr ha ja tappat styrka upptäcke jag, o de är inte bra alls!! Åhhh!!

Kost o kost o kost, har idag iaf fått i mig på morgonen, bcaa innan 20 min cardio, havregrynsgröt med 150 gr äggvita i ( 5 äggvitor) kanel o osötad äppelmos! 1 äpple o protein på fm! 120 gr torsk med 1 dl kont råris, broccoli o blomkål! 175 gr kvarg med bär o apelsin, o 150 gr kycklingfile med broccoli! Även 1 bcaa under träning vassle efter o 2 riskakor! En kasein innan sängen o kroppen må prima!

Imon är upp med tuppen, börjar jobba 7, cardio o frukost, väcka barn, dagis ska hinnas med! Uppstigning 04,45!!

Ha en bra kväll!

Av mikaela severin - 20 oktober 2013 22:19

Blev inget bloggande igår, hade fullt upp med familjemys, helt klart underbar dag och kväll:) började dagen med frukost hos mor, och lite fika, Lisa var förbi med sin bebis, så fick mysa lite såklart:)
Sen va de full rulle under dagen, Theo blev klippt och jag fick håret färgat, va verkligen på tiden, 4 flaskor färg blev det!
Sen åkte vi allihopa hem till systrar Angelica och Jonas nya hus, jösses så fint de har de, o när de är helt klart så kommer de va hur fint som helst! Vi gjorde hemmagjord pizza med hemmagjord pizzasallas, makalöst gott var de! Mätta och belåtna landade vi i soffan framför en film med en gottepåse var i handen allihop, ja man kunde nästan tro att jag skulle ha bebis! Den där magen är icke o leka med!

Nu kommer vi till något ja egentligen inte vill prata om, de har vart 2 jobbiga veckor, kosten och träningen har vatt lidande, då jag haft en Down period, inte vetat hur jag ska göra med kosten, detta har resulterat i en rejäl viktökning på 5 kg, känns sjukt tungt, o ja mår fruktansvärt kasst över de, kan säga att det syns ganska mycket både på mage, lår och i ansiktet, kommer bli rejält tuffa veckor nu, o som tur är ska jag ju till Jönköping på onsdag, o ta tag i min kost, o nu har jag bestämt mig till 110% att jag kommer hålla mig till de han säger, bara lyssna på hans råd, ingen annans, de har vatt för mycket sista tiden, alla säger gör så, ät så, träna så, sluta träna så mycket, kör lätt, kör tungt och just nu är jag bara riktigt förvirrad! Nu lägger jag min kost i Anders händer, o fram till onsdag kör jag mitt gamla deffschema!

Åh så kommer ju den andra förv irrande biten, hur man ska träna, vissa säger lättare vikter fler reps, vissa tvärt om, vissa tycker inga basövningar men vissa säger att de ska man absolut! Jag säger tungt, en tjej ska träna som en kille, tungt! Och med basövningar!
De har gett mig bra resultat innan, så nu kör vi på de schema jag fått som innehåller basövningar! Där är de 6 set på alla basövningar o lagt såhär med reps 6 6 6 6 6 12, tanken är att man på första set ska köra de absolut tyngsta man bara kan, för sen minska vikt för varje set o sen bara pumpa ut de sista på 12 an på lätta vikter! Skulle börjat förra veckan men pga viss oro för teknik, o för vissa säger att man inte ska köra tungt så har jag tvekat! Men imon inleder vi schemat med ryggas! Såhär ser det ut:

Rodd över bänk med hantlar 6 6 6 6 6 12
Brett latsdrag frampå 6 6 6 6 6 12
Marklyft 6 6 6 6 6 12
Latsdrag maskin 12 12 12 12
Skidor i maskin 16 16 16 16

Go hard, or go home! Nu jävla kör vi all in med både kost & träning!

Däremot kan jag säga att jag oxå hört vissa säga när man bygger muskler, så kör ingen Cardio allt! De där tro jag inte heller på, sen jag slutade med de har jag lagt på mer fett, trots att jag lagt på muskler oxå! Men jag tro att morgoncardion är viktig, behöver inte va lång och intensiv, 20-30 min, just för få igång förbränningen, även att avsluta sitt styrkepass med 30 min lågintensiv Cardio är inte heller fel! Däremot köra långa intensiva cardiopass flera dagar i veckan säger ju sig självt att de bränner bort rejält med muskler!

Även de här med kreatinet är förvirrande just nu, nån PT säger monohydrate, nästa PT säger alkalyn o så säger en 3e , spelar ingen roll! Ska man behöva ta till en fjärde? Hmm !

Nä jag kör 4 st omega 3 dagl
Just nu 2 st kapslar alkalyn innan träning samt 2 efter ( funderar på byta tillbaka till monohydratet)
Pwo när de känns tungt
Vassle protein/ kaseinprotein
2 kaplar ZMA vid sänggående.
Bcaa på morgon innan Cardio samt under styrkepasset.

Släng in era tankar vett ja i en kommentar! Kan ju va spännande o se vad ni andra tycker, även om ja nu kommer följa Anders tips o råd på onsdag!

Nu är de dags för bingen



Av mikaela severin - 18 oktober 2013 21:37

Nu va de väldigt längesedan jag spenderade tid med min familj, känns skönt o va i Tingsryd igen, älskar min familj så otroligt mycket!
Idag gick de bra med familjeteamet som var hemma idag, känns kanon att träffa dom!
Sen va de utelek som gällde, men blev inte långvarit för mig, fredag o kompisarna hemma från skolan, så ja fick inte vara med o leka! Så gick in o lagade middag istället!
Sen va de soffan en sväng, Theo tog paddan o spelade o ja slocknade i sisådär 30 min! Var rätt skönt ändå:)

Begav mig mot gymet med Jenni vid halv 4 tiden, kört axlar och mage o 20 min cardio! Trodde inte de skulle gå, med tanke på sjukhusbesöket osv, visst kände mig definitivt svagare o lättare vikter blev de! Men jag kommer igen snart!
Har iaf jäkla ont i axlarna nu ikv illafall! Efter gymetdrog vi mot Tingsryd, var nere lagom till Idol!

Imon är de frukost med hela familjen, syster kommer oxå, så frallefrukost bli de! Mmm saknat nybakta frallor från Biggans, o imon är ju min ätardag! Så passar ju sig utmärkt! Gillar de här med att jag fått ätardagar, trots att ja lagt på mig en hel del!
Kommer starta morgonen med en 30 min pw i alla fall även om de är ätardag! På kvällen ska vi hem till Angelicka i deras hus, ska bli mys, o hemmagjord pizza, dock recept taget ur muskelmat! Även på ätardagar kan man ju hålla nere liite på de goda, lär ju vli liite gotte på kvällen ändå!

Nu myser vi vidare, trevlig fredagkväll:)

Av mikaela severin - 17 oktober 2013 23:55

Idag har jag spenderat mestadels av dagen i sängen för kurera mig, haft ganska lugnt med bröstet, men lite smått anfådd o en uppblåst mage till de! Måste måste lägga sig snart, fått läkartid för vidare utredning nästa vecka! Har ett ganska lågt kaliumvärde, så fått oder om äta banan fram till läkarbesöket, sen ska nya prover tas.
Känns i alla fall bra att de händer nåt! Var i natt måttligt sur på läkaren, som sa, ta novaluzid så ska du se att magen bli bättre, de hjälper nog mot bröstet oxå! Hum, känner min mage mer än väl o vet att det inte är magkatarr som gör de, har aldrig vatt anfådd av de, inte haft en puls på 100 slag/ min o vatt uppblåst i en vecka o samtidigt ha sjukt värk i benen! Så prövat käka novaluzid idag, nä inte är de minsta bättre ännu! Står ju dagligen på starkare magmediciner, jag vet symtomen när min syra läcker som den gör 24/7 om ja inte ta medicinen, o ja vet när jag far illa av mitt magmunsbråck , för då kan ja inte äta utan sätta i halsen!

Ikväll blev de soffan och film! Har vatt hemma från jobb på order av läkare idag ( för en gångs skull lyssnade jag ) blev uppmanad att vila 1 dygn, o sen fick ja jobba, äta min kost och träna om ja inte kände bröstsmärta! Så hur morgondagen blir återstår o se! Faniljeteamet kommer kl 10 i alla fall och då ska vi hitta på nåt med Theo, sen hämta ut paket på posten, kreatin, zma, och malto! På kvällen åker vi iaf till Tingsryd och vilar upp oss! Dags för mamma/ mormor och syskonmys! Planen är ju stanna till söndag:)

Tack finaste Jennie & Sannah för ni kom i natt och hämtade Theo och körde mig! Ni är guld värda <3

Nu bli de sova! Om man nu lyckas efter sovit bort halva dagen!

Ha de fint!!

Av mikaela severin - 17 oktober 2013 00:57

Ja här ligger man på clv, en svullen buk, ett ont hjärta, och käften är som klister, pissar sjukliga mängder.. Vaaad är feeeeeel!
Väntar nu på alla hjärtprover, o skit! sönderstucken lite här o var!
Va lika bra o åka in i tid denna gång, förra gången mådde jag dåligt i 2 dygn innan ja började spy o bli totalt inflammerad i buken, dock hade ja inte bröstsmärta den gången!
Hoppas allt visar ok bara! Vill hem!!!

Har iaf jobbat idag 7-21, o hunnit med en pw på min rast, innan ja blev helt matt, dock har jag ikväll på grund av omständigheterna brutit dieten! Kände att de behövdes mat för se om de va därför ja mådde kasst, men va ju inte bättre med mat, lika kass om inte värre med mat!

Ser fram emot nästa veckas besök i Jönköping! Ska träffa Anders, på Body Nutrition, för se hur mycket jobb som behöver göras för bli tävlingsklar, hur min kost ska se ut osv! Kul!
Om de blir min nya coatch, till mitt mål, de återstår o se;)

Nu ska jag vila i väntan på prover o läksre! Sjukt trött!

Av mikaela severin - 15 oktober 2013 22:23

Dag 2 har nu passerat, jag kämpar på, detta är ju vad jag vill, så inget ska komma emellan!! Så nu kör vi all in! Underbart:)
Dock har ja nog vatt som en zoombie, nästan kunnat somna ståendes periodvis, hann inte mer än hem från dagis o jobb, lagade mat o så deckare ja på soffan, vaknade 30 min senare, o då har Theo gått i däck för ovanlighetens skull!
Veckans 2a styrkepass gjort, gick fort idag, intensivt blev de! Bröst & mage kört och 20 min Cardio på 1 timme! Kalasbra gjort! De gäller hålla minuten mellan alla set:) svettas som en gris numera!

Kan inte förstå vad som händer med magen, uppblåst ballong, ser gravid ut, men lovar & svär! Det e ja icke! Vart så nu i 2 v! Wiierd! Hoppas de vänder väldigt fort!

Imon bli jobb 7-21, o som tur är , är de Cardio dag, så upp på morgon o köra Cardio kl 04,30, o även hinna med en timmes Pwo på em, eller om de bli löpbandet, beror på väder! Har ju 2 timmars rast i alla fall!!

Nu få de bli sängen!

Av mikaela severin - 14 oktober 2013 20:40

Så har jag överlevt första dagen på nya upplägget:) helt klart mår ja ok, även om ja haft lite skallevärk o vatt lite trött emellanåt! Men de här känner jag att jag kommer fixa! Heelt klart!
Dagen har bestått av morgon pw, frukost med Jennie, sen tog vi en vända till willys och handlade, vidare hem o fixa middag till trollungen för sen mot jobbet på möte! Kändes ju bra på enda lediga dagen! Noot!!

Vidare hem till Jennie, för dra till gymet, o Theo följde med Emmie till donken under tiden! Goa unge! O ja lovar, skojar inte om detga va mitt livs jobbigaste gympass! Svettats som en tok! De handlar om göra rätt, inte om dessa jävla vikter hit o dit!
Känner mig mör i kroppen iaf!

Nu bli de nåt ätbart, sen i säng! Kl 04,30 ringer klockan, upp på crosstrainen i 20 min innan de är dags för frukost, dagis och jobb!

Sussa gott!!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15
16
17 18
19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards