Alla inlägg under juni 2013

Av mikaela severin - 5 juni 2013 21:43

Njuter av underbart väder, vaknade redan 07 imorse, morgonpigg idag, kunde ikke somna om! Theo däremot sov till 8,30! Hade morgonmys i sängen med musik.. gissa vilken... sean banan och Yohio givetvis.. så är de när Theo få bestämma :)

Lämnade Theo på dagis 10,30 då det var egentidsdag innan jobbet, så drog till gymet, va hundra att de va ben o mage idag på schemat, men när jag kom dit va de endast ben! o de räckte.. första benpasset på nya schemat:)

typ såhär blev de: 

Knäböj 5 set

Benpress smalt + brett  4 set

Gående utfall  5 set

Lårcurl 5 set

Benspark 5 set  


så var ganska mör i mina ben efter detta :) Imon laddar vi för armpass och Cardio:)) kommer bli grymt de med :)

Har även hunnit med att njuta i solen innan jobbet, har eftermiddagssol på min balkong, stekhett, men skönt, en kaffe på de o man mådde prima:) sen va det bara att bege sig mot jobbet för ett 16-21 pass, men imon är ledig dag och den kommer spenderas men finaste grabben ute i solen:)


Nu säger jag over and out!



Av mikaela severin - 4 juni 2013 22:42

Nu hoppas jag verkligen att detta underbara väder håller i sig! Njuter av solen som bara den:) 

Började dagen med frulle för sen ta en cykeltur till gymet, Idag var det nämlien PT pass, och på schemat stod 1 timmes axlar.. hell yeah! de gick ta mej tusan:) o så körde jag 30 min Cardio på de:P kändes hur gött som helst.. frågan är hur de känns imon :) Laddar i alla fall för ben och mage imon... bland annat knäböj, utfall, benspark, benpress, lårcurl, benlyft, plankan o crunshes i hiss:) awesome pass kommer de bli o lite Cardio me kanske:)


Theo blev getingstucken för första gången idag, på axlen, nästan upp mot halsen, tur att de gick bra, en mildare svullnad och rodnad, men han klagade inte mycket på de! 


Efter gymet va de raka vägen hem för lunch, o lite utelek innan vi drog vidare mot dagis och kvällsjobb! känns skönt att ha 2 av 6 dagar avklarade denna veckan! två kvällspass o 2 dubbelpas kvar! hatar dessa långa jobbhelger.. MEN de e sista helgen på flera veckor :) de närmar ju sig S E M E S T E R... avsome! NORGE, snart kommer vi :)


fick dessutom skattepengarna idag.. känns bra för de pengarna klirrar direkt ner i semesterkassan :) 


Nu ska jag ta o beställa hem en bunke protein! så klarar jag mej mestadels av sommaren :) sen bli de bingen:) 




 



Av mikaela severin - 3 juni 2013 22:20

Hur i hela friden jag tänker ibland är ju ett stort fenomen, hur dum kan man bara va på en skala om man lägger ett 7-21 pass på en måndag efter en ledig helg? har hänt förr o alltid helt död efteråt! huuha! 

Jobbade först 7-14 på min ordinarie enhet, sen drog jag på rast.. blev en snabbis upp till Grand, hade ju presentkort på gina.. så de har jag idag shoppat upp! woopa.. blev 2 enkla toppar, ett spetslinne och en bandeau o ett nagellack :P sen blev en snabbis till skopunkten, ett styck par sandaler till mig och ett par till Theo.. börjar bli liiite smått varmt i gympaskor, o mina sandaler hade sulan lossnat på.. så var tydligen dags!

Sen kl 16 o man va tillbaka i huset va de massa tråkigheter o ta tag i .. that´s life! Tyvärr.. sen va de upp pöå övre planet o jobba till 21.. känner mig som en nybörjare varje gång jag är på nån annan enhet än min egen! 


Nu tänker jg minsann hoppa i bingen.. har PT pass kl 10 imon, dags o hämta energi.. tror bestämt att jag kommer få mata axlar i 60 min!!  HUUUUUH!!!   sen e de ju jobb 16-21 på de me, så bli en låååång dag för fröken Severin!

 

Nu är dagisschemat lagt för 11 veckor framöver! så nuuuu nattcig o bingen:P 



Av mikaela severin - 2 juni 2013 19:31

Igår hann jag ikke blogga, blev en väldigt lång och stressig dag,

började dock morgonen igår med gymet, va där redan 8,30 vid öppning, körde bröst och vader samt 30 min Cardio, känndes gött inför kvällen, lämnade Theo direkt efter och körde upp till Grand för leta upp en outfit för kvällen, dock hittade jag ingenting! så vidare mot Jula o köpte dammsugarpåsar, va på tiden, dock när man kommer hem o väl ska byta påsjäveln, då lägger dammsugaren av! TACK!! tur den gamla funkar, men va ju ingen påse i den o de nya passade givetvis ikke,, men efter lite klipp o tejpande så gick de me :P

Blev till dra in på Citygross o handla tacos o snacks... dock handlade jag ju mat till fler personer än vi blev, så fått frysa in en jäkla massa! 

sen va de hem o ta tag i städ, leta kläder hinna duscha, platta hår o sminka till sig innan gästerna kom! sen var de äta tacos o festa till att:) blev en bra kväll, dock kom vi inte in på harrys , då det var för mycket folk, så fick gå till Sports, ett ställe jag inte besökt sen 2006! kände mej lite gammal där för va på Latinokväll, meeeen de va himla trevligt ändå:) Lagom berusad, o inga skandaler! satte mig på bussen hem, o klev av på rätt hållplats för vingla in, då kan jag erkänna att de börja snurra till i skallen, skulle äta tacos tänkte jag, gjorde iordning, tog en tugga o spottade ut skiten, då insåg jag att en vattenkanna o sängen va bästa stället! 

vakna 08 imorse, dunk dunk dunk.. fyyy fan vilken jävla huvudvärk, 2 alvedon o sängen igen för vakna kl 12,30 i en svettpöl.. urrrkkk!! kl 14,15 kom Theo hem, lagom till ja börjat piggna till lite, bestämde mig för att vi skulle ta en cykeltur till gymet, så 2 alvedon till o iväg for vi, blev ett himla lyckat ryggpass på nya schemat idag! skönt såhär efter att jag drog till gymet, bakfyllan e som bortblåst! OM ja nu säger såhär, jag har inte vatt ute o festat sen i september förra året, drack ett halvt glas vin o två öl på nyår o sen dess inte en droppe, o de kommer definitivt dröja till nästa gång! ALKOHOL är ett jävla fördärv, usch, nåt jag verkligen kan leva utan, o som ja inte saknar, sist ja va ute i maj då va jag nykter o hade kul, så kommer de förbli närmsta tiden!


Nu ska tvätten hängas o Theo kollar på Alvin och gänget 2! sen bli de sängen för Theo o även tidigt för mig, imon är det jobb 7-21 som gäller! 


 

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards