Direktlänk till inlägg 30 april 2013

Valborg!

Av mikaela severin - 30 april 2013 21:28

Fester hit och fester dit, är valborg nåt o fira med supa till att? vet i fasen har inte firat på flera år! 

Vi har i alla fall varit nere och spanat in brasan, 50 m från dörren, Mariakyrkan var vi! skönt när de finns ett nära som tändes lite tidigare än i stan. Theo var ju jättetrött ikväll!

 



För övrigt idag så har man jobbat 7-14, skönt med en kort dagtur, jobbat mycket kvällar och dubbelpass senaste tiden och fler blir de ju tyvärr.

Körde direkt ner till Hälsostudion och körde ett jäkla bra ryggpass i bra tempo, svetten öste mer eller mindre!

avslutade passet med 45 min Cardio på löpbandet i full lutning! så 700 kcal brända för idag! 

Jag undrar vad tusan de e som gör att man känner sån oerhörd motivation varje gång man kliver innanför hälsostudions dörrar, vissa dagar känner ja inte alls för träna, men så fort jag kommer innanför dörren så vänder de, måste vara alla goa medlemmar o personal, känner sån motivation, glädje och bli så inspirerad vartenda gång! Varje gång man ser alla kämpa som fan, så ökar min motivation bara mer och mer, kan dom, så kan jag! sånt underbart rus o komma dit o känna sig så jäkla nöjd så man drar på smilebanden när man går ut!


Hämtade fisungen på dagis, käkade lite kvällsmat, Theo ville ha korv med bröd, en annan käkade torkfile! 

sen blev de en dusch för skitgrisen, blev förvånad när jag klädde av han, undrar lite hur vilt de går till på dagis egentligen, ungen hade nog runt tio blåmärken på ena benet, förtidiga sommarben! få nog ta o höra efter detta, dock har han ju som sin mor lätt och få blåmärken, räcker o peta på han så har han ett nytt.. o de e ju bara benen som är utsatta! 

Blev en runda till Lager 157 oxå, var bara tvungen ha ett par Skinny Jeans eftersom ja ej kommer i mina andra, så lite mera stretch och tur som jag hade så fanns det bara ett par kvar av strl XS och dom gick till mig, ändå hade de nyss fått hem ett lager! 150 spänn, de säljer dom som smör! eftersom grabben växt lite så blev de 2 nya t-shirts och ett par mjukisbrallor till han:)

Körde vidare mot ica för köpa sallad och kvarg, Theo ville ha glass, o eftersom det är valborg tyckte jag de var helt ok,  dock va hans mamma jäkla sugen, stod länge och väl och funderade om jag vågar köpa hem 1 liter glass, är mer svag för de än för kakor och godis... efter ha spanat väl länge i frysdisken hittade jag den helt mjölkfria varianten, även laktosfri ( Theo och jag har laktos ) dock innehåller de mjölkfria nåt som de endast laktosfria inte innehåller, nämligen SOJAPROTEIN! så blev en lätt match! jag är allergisk som tusan mot just sojaprotein, och svullnar i halsen av de! så där slapp jag ha de suget mer! den kan jag ju inte äta av :))

Nu såhär en bit in i deffen så börja jag få sötsug, mer än jag haft på länge, så nu gäller de verkligen hålla hårt på allt och bita sig rejält i tungan!! för jag ska lyckas! så har faktiskt fått ta till lite synerline som hjälp att dämpa suget, o få lite mer energi, den där burken har ändå stått o skräpat ett bra tag nu!


Nacken känns ju sådär idag me, inte lika ont som igår, o kändes inte nåt under ryggpasset , så håller tummarna att de blir bättre o bättre för var dag!


Nu ska fröken Severin ta o slänga sig på soffan en stund! ladda batterierna för ben & magpass imon samt jobbkväll :)


 





 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mikaela severin - 14 maj 2015 00:20

Bloggen är flyttad till www.nouw.se/mitcie Fb connecten funkar inte här längre! Ses där:) ...

Av mikaela severin - 13 maj 2015 23:48

kod för att imoportera min  blogg till nouw 3122339123

Av mikaela severin - 12 maj 2015 00:27

Tråkigt nog bestämdes det ikväll att livstil2015 lades ner. Det är med stor sorg och chock för mig. Jag trodde på att de skulle funka. Men de visade sig va fel. Nu kommer jag lägga 100% focus på denna bloggen och jag hoppas att ni fortsätter följa ...

Av mikaela severin - 10 maj 2015 02:21

Sen min födelsedag har det vart fullt ös här! Därav inte hunnit blogga. Det har vart valborg som inte va mycket o fira, då man jobbade såklart, men en mysig stund vid elden blev det med mitt fina hjärta. Har ju majbrasan 200 m från dörren, väldigt sm...

Av mikaela severin - 28 april 2015 10:29

Har i princip jobbat o jobbat o tränat sen i fredags, inte hunnit vara hemma många timmar, men träningen ger ju resultat :) Dessutom mitt i allt fyllde jag ett år klokare igår, dock jobb och träning men blev överraskad med presenter så fort jag kom...

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards