Alla inlägg under mars 2013

Av mikaela severin - 16 mars 2013 21:35

Sov som en kratta i natt, la mig kl 22 igår för jag behövde sömn, blev väckt av sms i omgångar fram till 01, vill ju helst inte slå av ljudet när man har hemtelefon kopplat till mobilen ,man vet ju aldrig om de någongång skulle hända nåt! Eller om man försover sig så bli de svårt att bli väckt!
Vatt som en vandrande zoombie på jobbet! Stackars min helgkollega!
Givetvis i em sätter min mage igång o spökar igen, haft riktigt ont o fått ta både värk och magmediciner:( livrädd att de ska hända igen att de bryter ut en inflammation i magen, lyckades iaf härda ut kvällen!
Hoppas på bättre sömn o nya friska tag imon så jag även kommer ut på promenad på min em rast imon!
På dagis va de inte de lättadte o få Theo med dig hem, va uppe i ett stort byggprojekt på dagis, lego överallt, men efter 15 min tjat fick ja med han hem! Åh givetvis hade hans dagiskompis fått spysjukan efter att han kom hem från dagis hade mamman ringt o sagt, så håller tummar o tår att Theo nu inte blivit smittad! Tur att dom vatt ute mestadels av dagen i alla fall!


Dags att dricka ur min kopp med grönt te o kasta sig i säng!
Fortsatt trevlig lördag!

Av mikaela severin - 15 mars 2013 20:25

Dagen började med utbildning på jobbet, men med detta härliga gäng vi är så ha vi ju faktiskt bara kul;) så utbildning 2 av 4 i lyft & hjälpmedel är klart:) dock fick jag dra hem lite tidigare för hämta Theo på dagis då vi skulle få besök av en tant! Som ska hjälpa till med lite avlastning här!
Så i all hast slängde jag ihop en GI äppelpaj med vaniljsås o vaniljkesella för mig;) efter de kom Emma för att passa Theo en sväng, behövde rensa tankar o träna lite Cardio som endast går o göra när jag är utan barn, men blev inte bara en timmes löpband utan oxå axlar, bröst och biceps:)
Så hade Emma oxå slängt in min hela kotlettrad i ugnen, helt perfekt när jag kom vem, bara koka lite grönsaker o på med lite kesella sen va de bara matfrossa! De bästa efter ett hårt gympass!
Nu haja bänkat mig i soffan med en kopp te och gladiatorerna:)
Sängen efter de, för nu väntas jobbhelg! 8-21 både lör & söndag! Så vet man man ska göra i alla fall!

Ha nu en trevlig fredagkväll alla:)

Av mikaela severin - 14 mars 2013 17:26

Idag har de inte gått på högvarv för 5 öre! Blev väckt av samtal av min kära syster imorse, samtidigt hör ja plogbilen utanför o inser att de kommit massa snö, o de suger, blev lite frukost på de, 1 hembakt minifralla, en skiva grovt bröd, en kiwi, te och en protein;) allt för orka dagen:)
Sen va de bara till att börja städa för fullt, jag städar, Theodor drar ut, tillbaka på ruta 1 förutom att de är mindre damm o renare golv! Nytt ryck när Theo somnat! Har till och med tagit vilodag från gymet, åkte o handlade lite för helgen, o hämtade ut lite one Heat mina älskade natt piller One Heat , som tas till natten endast, bara för den antiflammatoriska effekten och antioxidanter! Alla fettförbrännande skit jag åt innan har ja ikke käkat på 2 månader! Såå skönt, o inte dyra kostnader i onödan!
Nu bli det strax laga lite käk, o ja ha ikke en susning vad jag är sugen på, finns ju inte föör mkt i denna frys tyvärr! Men en bit kyckling o lite spenat o rotfrukter gå nog ner i magen min! Min kära syster va nyss på en kaffe, va ju ett tag sedan så alltid trevligt, o om en stund kommer min kusin Caroline! Rena Severin dagen i detta hem;)
Funderar oxå på hinna med en tur på crosstrainen oxå!
Imon bli det utbildning på jobbet 8-12, sen hämta Theo direkt, för sen bli de möte på hemmaplan! O efter de en tur till gymet, sista för veckan, sen bli de promenader på rasterna på jobbet i helgen.
Nu är de klart att jag går upp till 100% på jobbet från o med 1April! O ett tag framöver, kul o pröva, få se hur de kommer funka med dagis, träning o kombination jobb!

Nu är de bog dax o ta tag i maten! Ciao!

Av mikaela severin - 13 mars 2013 22:07

Ja jag började ju dagen med otur, ha väl iofs vänt lite som tur är!
Haft världens grymmaste PT pass idag, så säger ja nog varje vecka, o de bli värre o värre tror ja, trodde inte mycket kunde slå förra veckan, men fy fan rent ut sagt, trodde för ensekund att tårarna va på väg! Kan säga att när jag reste mig ur lårcurlen sisa gången kändes som benen inte alls ville bära, trodde ja skulle trilla i backen, två tunga klot kändes de som jag gick runt med, o efter att benen va döda, så va magen också död! O även triceps på de! Ni som inte ha en PT borde pröva, dock ha jag nog den hårdaste av dem;) o de känns så jäkla rätt :)
Dock är ja smärtfri såhär några timmar efter, men antar de kommer imon igen! Efter de va de kvällsjobb, en jävla kladdkaka( min favvo) står i kylen, de ha tärt på mig att veta att den stått där! Huuha!!

Frågan om bllder hur förvandling sker på mig succesivt ha jag blivit ombedd att lägga upp, så ja fixar de, dock inte i bästa skick, men första bild bli från slutet av november o den andra från början av januari o 3 e ryggbild från februari och de två sista i raden är från i förra veckan;)

Av mikaela severin - 13 mars 2013 10:57

Undrar hur resten av denna dag kommer sluta, undra om ja redan börja bli dement?! Började imorse med att hälla yoggi i mitt te, istället för mjölk, osten tog plats i skafferiet, o brödet i kylen? Lyckades slå ut en deciliter olivolja på golvet, nu skulle ja duscha o raka benen, samtidigt som Theo tjatar om film, tog hyvel o rakgel med mig i duschen, stressa för kunna hjälpa Theo som tjatar, när ja e färdig o kommer ut, luktar de konstigt, kolla på rakgelen o inser att jag tagit mitt ex gamla, som tydligen såhär 15 månader efter separation står kvar på mitt skåp, o nu få ja lukta gubbe resten av dagen! Ha dränkt mig i parfym o bodybutter med cocos doft!! Så nu vill ja fan inte va med om fler missöden denna dag! Nu ska här städas en halvtimme till o sen laga middag!
Hoppas de bli lax som stoppas i grytan o inget annat!

Ha en fin dag!

Av mikaela severin - 12 mars 2013 19:28

Uppe kl 5 imorse, käkade frukost o väckte lilleman, kl 06.15 satt vi i bilen ner till Landskrona, för hämta hem Caroline, gick ganska bra o köra trots att man va sleten, Theo somnade redan i Ljungby o vaknade i Helsingborg, då fick ja dras med två av hans favoritlåtar resten av vägen, givetvis är det Copacabanana och gangnam style!!
Direkt när man kom hem blev de gymet, dödat rygg o triceps idag, tyvärr ingen cardio idag då Theo var med, men de kommer hinnas med på fredag istället;) Theo hade lek kompis på gymet idag, o de hördes, sånt liv att han fick tillsägelse! Behövligt, i vissa situationer behövs de då han ej lyssna alls på mig! Men för de mesta sköter han sig där! O alla dagar är han ju inte med heller!
Ligger en söt bild på min PT:s blogg! Kika in fär vett ja, så bli ni uppdaterade om hälsostudion, ett underbart gym, som blivit lite av ett andra hem, o den underbara personalen som får en till att trivas, alltid mött i dörren av glada glädjespridande människor! Motivationen bara ökar för var dag! Njuter av att alltid ha ett givande roligt träningspass!
Kika gärna in på hälsostudions hemsida www.halsostudion.net lr spana in Lasses blogg: www.lassept.blogspot.se
När man väl kom hem va det bara att starta en maskin tvätt, städa i köket, laga mat och bakat två sortes frallor! Ljusa till Theo och grova till mig!
Nu är maskin nr två igång! Theo ska snart i säng o jag borde soca jag oxå, är faktiskt toktrött idag, tänker ta sovmorgon till 08 imon i alla fall! De tro jag nog den andra sjusovaren oxå gör, om inte längre!
Ladda för morgondagens PT träning kl 14! Ha inte kommit på vad ja vill köra men tro redan att någon ha tänkt kötta ben o rumpa på mig rejält :))
O så bli de jobb för mig kl 16! Antar att några lär ha kul åt min fina gångstil imon i vanlig ordning;) tur man kan roa några;)


Nu säger ja , fortsatt trevlig kväll;)

Av mikaela severin - 11 mars 2013 22:21

Dagen ha vatt fullplanerad i vanlig ordning, dränkt i pappersarbete, gym o jobb!
Helt klart nöjd med mitt träningspass idag, 1 timme på löpbandet, fatburn level 18 sped 7,2-7,5 , distance 7,31 obkaloriförbränning på 681! Efter 20 min vila o en pwo så körde vi ben o magpass!
Raka marklyft
Knäböj med stång frampå
Gående utfall med vridning o vikt
Benspark med kick
Vadpress
Sittande vadpress
Benlyft ( mage)
Magmaskinen
Plankan på boll
Kan lova att plankan på boll INTE är en favvo, 60 sek x 4, höll på dö!
Igår kväll bakades det frukostfrallor!
12 goa bullar;) som ja lovat kommer receptet här:

25 gr jäst
1 msk honung
5 dl vatten
4 msk linfrön
1 dl solroskärnor
1 tsk salt
1 dl fiberhavregryn
5 dl vetemjöl med fullkorn
1 dl fint rågmjöl
2 dl grahamsmjöl

Smula jäst i en bunke, värm vattnet till 37 grader o häll över jästen o rör om. Tillsätt honung, salt , havregryn, linfrön och solroskärnor, och rör om, rör ner mjölet tills du få en kladdig deg, behövs de tillsätt ev mer vatten lr mjöl,
Låt jäsa under bakduk ca 1 timme.
Knåda ihop decen o fördela till 12 frallor, låt jäsa yttigare 15 min under bakduk, pensla med uppvispat ägg o strö ev på lite solroskärnor, grädda i mitten av ugnen ca 10 min i 250 grader

Lycka till!

Nu bli de sängen här, tur o retur till Landskrona kl 06.30 imon o hämta hem kusinen!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards