Alla inlägg den 26 mars 2013

Av mikaela severin - 26 mars 2013 22:44

Dagen började iaf perfekt, sov till sisådär 08,30 ganska så gött, blev frukost på de o ut i solen en sväng, så underbart att vakna med sol o fågelkvitter, så av med vinterjackan o på med min älskade skinnjacka:)
Theo vatt mer än nöjd med förmiddagen;)
Käkade lunch sen va de i ilfart till dagis o jag hade PT pass, så tog mig till gymet i god tid:) har idag matat rygg, axlar o triceps, gjort chins, omvända chins, hantelrodd, frivändningar o dips o massa skoj, ja lär nog känna av detta imon, så morgondagens pass kommer bestå av endast biceps, bröst och 75 min cardio!
Blev jobb 16.15-21 ikväll, dock en väldigt off Mickis som kom till jobbet med en klump i magen:(
Aldrig i hela mitt liv mera ska jag bli sjuk, inte som ja va i två veckor, hur jag ska sätta mat på bordet o ta mig till jobb o träning kommande 25 dagarna är nåt ja inte vet, sjukt dåligt med sjuklön för en ensamstående! O vad kan inte komma mer lämpligt än hyreshöjningen såklart! Sen att de finns folk som inte förstår ett smack är ju en annan femma! Är iaf inte på nåt vidare humör ikväll!
Hoppas på att man få sova lite, slippa ligga o grunna, bli till vända förrådet upp o ner o sälja närmsta 2 dygnen! Hjälp mottages gärna!

All kärlek till alla er som gjort allt för få mig glad denna dag, ni betyder <3

Av mikaela severin - 26 mars 2013 00:25

Vatt ett evigt tjat överallt om våfflor hit i våfflor hit, o så säger Theo direkt efter frukost, mamma du vet väl att det är våffeldagen idag?! Jotack! Då hade dom pratat om de på dagis igår!
Så va bara vispa ihop en smet till Theo och en till mig, han vägrar mina GI våfflor!
Sen va de dagis o jag for en runda till gymet innan jobbet, blev ett bra ben och magpass! La öven till lite extra på magen, o plankan på boll höll hela vägen ut! 100 sek i 4 omgångar! Nöjd!
Blev även en sväng o handla efter jobbet o innan dagis, va ingen mjölk o ingen yoggi kvar i kylen, o då bli de livat om de ikke finns!
Just i denna stund råder polisjakt här utanför, blåljus o sirener på cykelbanan bakom huset i full fart susade den förbi! Undra vad som sker i krokarna!
Nu ska iaf jag ta min skönhets sömn, hoppaspå sovmorgon, har dock lite att dona med på fm, som åka till drogaffären ( apoteket ) !
Sen är de dagis för Theo och PT pass för mig, rygg o triceps o ev lite axlar!!
Looovely! En pwo o ja fixar de galant;)

Sussa gott finingar:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards