Alla inlägg den 12 mars 2013

Av mikaela severin - 12 mars 2013 19:28

Uppe kl 5 imorse, käkade frukost o väckte lilleman, kl 06.15 satt vi i bilen ner till Landskrona, för hämta hem Caroline, gick ganska bra o köra trots att man va sleten, Theo somnade redan i Ljungby o vaknade i Helsingborg, då fick ja dras med två av hans favoritlåtar resten av vägen, givetvis är det Copacabanana och gangnam style!!
Direkt när man kom hem blev de gymet, dödat rygg o triceps idag, tyvärr ingen cardio idag då Theo var med, men de kommer hinnas med på fredag istället;) Theo hade lek kompis på gymet idag, o de hördes, sånt liv att han fick tillsägelse! Behövligt, i vissa situationer behövs de då han ej lyssna alls på mig! Men för de mesta sköter han sig där! O alla dagar är han ju inte med heller!
Ligger en söt bild på min PT:s blogg! Kika in fär vett ja, så bli ni uppdaterade om hälsostudion, ett underbart gym, som blivit lite av ett andra hem, o den underbara personalen som får en till att trivas, alltid mött i dörren av glada glädjespridande människor! Motivationen bara ökar för var dag! Njuter av att alltid ha ett givande roligt träningspass!
Kika gärna in på hälsostudions hemsida www.halsostudion.net lr spana in Lasses blogg: www.lassept.blogspot.se
När man väl kom hem va det bara att starta en maskin tvätt, städa i köket, laga mat och bakat två sortes frallor! Ljusa till Theo och grova till mig!
Nu är maskin nr två igång! Theo ska snart i säng o jag borde soca jag oxå, är faktiskt toktrött idag, tänker ta sovmorgon till 08 imon i alla fall! De tro jag nog den andra sjusovaren oxå gör, om inte längre!
Ladda för morgondagens PT träning kl 14! Ha inte kommit på vad ja vill köra men tro redan att någon ha tänkt kötta ben o rumpa på mig rejält :))
O så bli de jobb för mig kl 16! Antar att några lär ha kul åt min fina gångstil imon i vanlig ordning;) tur man kan roa några;)


Nu säger ja , fortsatt trevlig kväll;)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards