Alla inlägg under april 2014

Av mikaela severin - 22 april 2014 20:37

Fick till ett pass som fan kändes idag! Kunde inte lyfta flaskan, tårarna var på väg i de sista seten! Länge sedan jag kände den sjukt grymma smärta!
Körde förutom axlar, mage & cardio!

Direkt efter gymet mötte ja upp Jennie på Ryttartorpet, va tvungna att springa i vattnet med terrängskorna, då vi fick reda på linda's skor hade blivit som bly när hon badat dom! Som tur är klarade våra testet, o vi slipper köpa nya! Men fifan va kallt om fossingarna, virat in dom i filten här hemma så dom tinar upp lite!

Allt eftersom dagen gått, så har nevrositeten lagt sig lite inför loppet, men kommer kanske tillbaka? Äh bagatell detta! Klart ja fixar detta! Ja e ju superwoman! Haha!

Nu bli de strax bingen! Morgon pw kl 05 imon, sen jobb 7-14!

Av mikaela severin - 22 april 2014 14:16

Asså ja kan inte sluta tänka o drömma om helgen, har nog målat upp värsta skräckscenariot.. Allt från några skrapsår till blodiga köttsår, att ja ligger på sjukan sydd lite här o var, o ett antal brutna ben! Asså Mikaela ge dig! Du ska springa en hinderbana, inte ett dödslopp! Men ja är väl inte den enda drömmaren! Jennie drömmer istället om hur vi hade kommit till hindret isvaken, o hoppat i klädda i aftonklänningar, ja ja vet inte vad man får allt ifrån!!

Jaja! Från det ena till det andra! 32 set axlar ska de bli på gymet idag! Få se hur de känns! Ska byta ut 2 övningar mot 2 nya, så de bli variation! Bli mage & cardio oxå!
Börjar redan kännas som de går åt rätt håll igen! Sen ja slutade med champix känns kroppen lugnare, ja sover lite bättre, ja känner inget sötsug som jag hela tiden fick slåss mot. Så nu bränner vi bort de som ja la på mig, o lite till! O röksuget, de finns lixom inte längre, ja tänker inte på de, knappt snuset! Kl är 14,15 o jag har tagit en portions snus idag!

Av mikaela severin - 21 april 2014 21:38

De har vatt väldigt mycket idiotiska kommentarer på sista tid, men ok, vi bloggar vidare:)
Ligger o tänker på livet i allmänhet, tänker tillbaka sådär 15 år, vad har hänt, vad har jag åstadkommit, vad har jag fått gå igenom, hur stark kan en människa bli, som varit så liten och vek? Att jag ens står på benen, o dessutom för var dag som gå arbeta sig så mycket starkare som människa. Ja ha gått igenom pest o kolera, o jag har gått igenom livets lyckligaste stund, att föda fram ett nytt liv! Ja ha fått slita för få mat på bordet, kämpa för rätten till stöd för min son, kämpat mig igenom min kropp, o alla dess bakslag, o sjukdomar, o nu sliter ja för nå mina mål, precis som vilken människa som helst, har jag ett mål! Alla dagar har inte vatt lätta, de har vart blod, svett o tårar! De ha vart framgång, bakslag o inye ger jag upp för de, kommer aldrig heller! Theo säger han ska bli stor o stark som sin mamma, shit då måste ja ligga i nu då haha!! Sötunge;)

Körde rygg o magpass idag,

Latsdrag i maskin 4 set 12 reps
Skivstångsrodd 4 set 12 reps
Chins m liite hjälp, 12, 9,8,8
Latsdrag i cablen 4 set 12 reps
Rodd smalt grepp 4 set 12 reps
Marklyft 4 set 12 reps
Hantelrodd 4 set 12 reps
Latsdrag bak nacken 4 set 12 rep

Nää nana kudden

Av mikaela severin - 20 april 2014 08:41

Jag kommer inte ha tid o blogga ikväll,så jag gör det nu! Ja ligger här o smälter frukosten på soffan! Har tagit årets skönaste pw i solen, helt underbart, även om de va kliande ögon, rinnande nästa o många prosit:) de är rejält jobbigt med pollenallergin nu, men de är väl inga hinder;)
Börjar nu bli duktigt nervös för kommande helg, dags för Though viking, undra om ja kommer hem levandes? Det är ju frågan! Få ja fira min 32andra födelsedag utanför sjukhusdörrar? Äh vafan! Skärpning Mikaela, du är en kvinna av stål och fixar detta lätt! Självklart! Sluta lipa!!
Bli mycket att stå i denna veckan, jobba,träna, packa, sova, matlådor för helgen! Mycket ska fixas med!!

Idag är 14e rökfria dagen! Hejja mig! Känner rölukt överallt numera, när grannen röker på balkongen i huset jämte, så känner ja lukten av äcklig rökdoft! Tur man tycker de luktar illa, o inte gott! Lite lättare o motstå de!

Nu ska ja vila 30 min!
Ha de!!

Av mikaela severin - 19 april 2014 22:16

Varför lär man sig inte dessa storhelger att äta med måtta?? Dock tog jag de jäkla lugnt, man är begänsad dock på jobbet! Nu när man inte få äta varken laktos, gluten, o helst av allt inte mjölkprotein heller, så har man inte så stort urval! Men kl 06,45 va jag på jobbet imorse ( börjar 07,30) o slängde ihop en laktos och glutenfri tårtbotten! Så alla med allergier oxå fick äta:) så äve. Tårta blev det! Huuha! Nu bli de inga sötsaker på evigheter!
Hade ett intressenat samtal med vår ssk Helene ikväll, ang Metamedicin! De är verkligen intressant, åh nått som kommer bli stort! Intressant! Något vi ska spåna vidare på! Kanske kan man finna svaren där,läkarna kan ju inte i alla fall!

Imon är det pw som gäller på morgon, kommer dock ta liite sovmorgon, bli gymet imon oxå! Välbehövligt armpass ska det bli;) o massa cardio! Känner mig som en stor säl just nu! Theo ska dessutom till stödfamiljen ett par timmar på dagen, o sen ska jag försöka dammsuga bilen, o på kvällen bli de barnfritt i vuxensällskap, på ikke hemmaplan! Välbehövligt!



Nu tänker jag sova! Totalt utmattad! Adjö!

Av mikaela severin - 18 april 2014 22:10

Ja nu ha ja smält ett o annat, det är jobbigt! Men nu sätter vi hårt mot hårt! Mina nya planer från o med måndag är:
Morgon pw 7 dagar i veckan 40 min
Måndag: rygg + 45 min pw löpbandet
Tis: bröst, mage,vader + 30 min intervaller
Ons: Ben
Tors: vila
Fredag axlar, mage, 45 min pw löpband.
Lördag: armar, vader+ 30 min intervaller
Söndag: ben, mage

Vecka 1: lätta vikter 20 reps
Vecka 2 medel tungt 12 reps
Vecka 3 TUNGT 6 reps

Kosten kommer ligga som Anders lagt den! Lika strikt som innan, MEN i nuläget, är ätardagar som innehåller socker & alkohol borta! Bli inga kakor, inte en godisbit! Närmsta veckorna, bara ett extra kolhydratsladdat mål, o nån varierande mellanmål!
OCH ni som nu tycker de låter sjukt, att jag är för strikt osv.. Så gör jag det för min skull just nu! Mina ätardagar längre fram kan väl ätas nån godisbit lr kaka! Men nu gör jag det i syftet att när jag stoppat nått sött i mig, bli jag extremt mer sugen än innan, o klart att det har med att ja går igenom allt vad sluta röka innebär! Jag är stolt över mig själv, att jag nu varit rökfri i 12 dagar! Visst det är sjukt jobbigt, mycket sömnbrist, oro o stress i kroppen! O att ja fick sluta med tabletterna, har ju gjort mig galet mer orolig idag, o mer sugen, irriterad, rastlös! Jag har fått ett annat läkemedel utskrivet, som heter zyban! Mindre biverkningar, ja kan ta till de om ja känner ja behöver! Dock visst, de är inte så att ja kommer undan biverkningarna som i stort sett alla får vecka 1-2 typ illamående, huvudvärk feber o klåda! O runt vecka 2 är tyvärr den största biverkningen som rappoterats.. Minskad aptit! Så man få ju överväga! Ja måste ju få i mig den mat ja äter idag! För träning, för muskler och för energins skull! Så jag är förvirrad! Inget är bestämt, ja kommer kämpa utan sålänge jag kan, men går det ut över min familj, o jobb, då bli det tabletterna, ( kan medge att när jag är röksugen, o inte få röka, då har jag hett temperament).
Nu är det dags att sova! Jobb 7,30-21 imon! Massa mat, fralle frukost, påskbuffe, o exotisk planka! Åh nån påskgodis! Äter imon! Strikt på söndag! Åh på måndag exploderar vi! Hårdare än hårdast!
Nästa vecka är dessutom Though Viking! Skjut mig, så nervös jag är!!
Kommer typ bryta alla ben, vara full med sår, grillad till kolbit, om ja ens är hemma levande!

O du som kommenterat i namnet "S" skriv ditt namn, tycker det är totalt onödigt att ens kommentera isf! ja ser de bara som avundsjuka!

Av mikaela severin - 17 april 2014 19:50

Jag tog sovmorgon idag! Hör o häpna, sovmorgon! Till kl 08,00! När hände det sist? :)
Packade in Emma o Theo i bilen, på utflykt till Jönköping! Blev först Donken, mat till dom hungriga, kaffe till mig:) sen mot A6 center där vi gick en runda, åh medans jag sen drog bort till Body Nutrition för träffa Anders, stannade dom andra på A6 och åt glass:)
Bakslag, de kan man ju säga, vätska, fett, ja de va inga fina resultat alls! Trodde inte jag lagt på mig fett, varifrån kommer de lixom, kosten är strikt skött, visst nått extra chokladbit nu på ätardagarna när röksuget vart som värst, men de ska absolut inte påverka så! O vätskan igår.. Varifrån kom den! 4 kg pissade jag ut! Ruskigt konstigt! Läkaren ringde precis innan ja gick in till Anders, man har satt ut Champix med omedelbar verkan, för att den kan påverka vätskan o rubba ämnesomsättning, o sömnlöshet är de. Absolut vanligaste biverkningen, ja har ju bara sovit ca 3 h per natt sista 2v.. Inte konstigt kroppen mått dåligt! Så nu ska jag hålla motivationen att inte börja röka! Bli de jobbigt, få ja ta till plåster! Men ja är sjukt motiverad i de, ja vill inte röka! Ja vill inte ha den lasten!
O när de kommer till detta bakslag med resultaten, även om man för en sekund vill ta o gräva en grop o gräva ner sig i, så varade den tanken inte länge, ja kommer, o ja vill inte släppa mitt mål! Jag ger inte upp! Ett bakslag eller två, de ska inte fördärva någonting! Nu kör vi! Pulsökande cardio, lägger in lite intervaller, morgoncardio fortsätter, kosten förblir samma! O träningen kommer gå som en smäck! Så mycket mera styrka o energi som jag har, så ska den inte få falla! NU KÖR VI!!

Axlar o mage o cardio gjort ikväll! Nu mat, sängen tidigt! O jobb imon! 2 träningfria dagar! Gym stängt under mina arbetstider! Men cardio imon bli det o på lördag! Inviga mina terrängskor:)

Kärlek till er! Och Glad Påsk:)

Av mikaela severin - 16 april 2014 21:57

JAG TOKAR!!!
Jag är så sjuuuukt vätskefylld så ja orkar inte rubba benen! Har nog aldrig lr iaf på 1,5 år vatt såhär stooor! Känner mig som en rejäl jätte, o ja kommer långt ifrån i ett par byxor!! Vafan händer! När ja kom hem o tog av mig byxorna så bara gapade Emma, hon har aldrig sett så stora ben på mig! Ja hoppas de försvinner fortare än fortast!!

Har hunnit kötta ben idag,

Benspark 4 set 12 reps
Knäböj 4 set 12 reps
Sneda utfall med stång 4 set 12 reps
Smala böj med stång frampå 4 set 8 reps
Benpress smalt+brett 4 set 12+12 reps
Sittande lårcurl 4 set 12 reps
Liggande lårcurl 4 set 12 reps
Avslutat med 2 dropset i benspark

Sneda crunches med 5 kg boll 4 set
Krampare i hiss 4 set
Magmaskinen 4 set
Benlyft 3 set

Klättrat 3 gånger i monkeybar!

Även min bettan har fått på sommarhjulen! Nu går hon så fint så:) åh lite jobb på de i afton:)

Nu blire sängen!

Imon är de dags för Jönköping, kommer nog chocka Anders en hel del med en kropp sprängd med vätska! Jaja! De är som det är!
Tar Emma & Theo med mig på en sväng på A6 center oxå:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards