Alla inlägg under april 2014

Av mikaela severin - 15 april 2014 23:33

Började min pw kl 06,30 som först, eftersom vi skulle käka frukost med familjeteamet i deras lägenhet, så packade ja med min frukost, Theos köpte dom ju klart med:)
Blev en mysig frukoststund:)

Sev va de hem, Theo tjatade om klippning, så medans ja kollade va han ute o lekte, tog inte många min innan vi va på salongen o stekar frisyren på plats!

I em ha man både fått i sig nötter, fått pilla i sig kortison, haft 2 vilda barn här som skulle ha nuggets till middag.. Sen va de vidare o lämna Theo en sväng för massa rolig träning:) bland annat bröstpass, o klättra i monkeybaren

Nu är body tidningen läst! Dags o sova! Pw 05, o gym på fm! Sen bli de påskpynta o jobb!

Ha de!

Av mikaela severin - 13 april 2014 15:03

Måste ja säga det igen, jag haaatar min mage! Vaknade 03,45 inatt, mådde illa som fan, lyckades precis sätta mig upp på sängkanten, o som tur är låg de en tom påse på golvet, för längre hann ja inte! Spytt konstant fram till 06,30, med intervaller på 3-5 minuter, så efter detta kan ja ju säga! De är inte magsjuka som ja trodde! De är min jävla mage igen! Någon form av ny inflammation, då ja känner att ja har ont i tarmar, och upp i bukspottskörteln! Men det är självläkande o magen få inte påfrestas med närmsta dygnet! Flytande föda! Så lever på vatten, wheyprotein, bcaa, glutamine o kvargsmoothie, tänkte göra lite havrevälling för få i lite kolhydrater i kroppen! Hoppas på va pigg imon! Lr ja det tänker jag vara! Dock fick jag inte jobba imon, men de är ju en säkerhetsåtgärd! Har man kräkt är det 48 timmar som gäller! O så dka det va! Man kan ju aldrig vara 100 % säker!
Har bara legat i sängen idag! Emma & Theo isolerar mig dom oxå! Likabra! Vila är bästa medicinen!

Idag är oxå 7e dagen rökfri! Fler dagar blir det:)

Ha en trevlig söndag:)

Av mikaela severin - 12 april 2014 21:50

Inlett jobbhelg 2 av 3, med jobba 7,30-21! Men gott ganska ok! Haft min sjukskötskeelev sista dagen, o så tog ja en promenad med en kollega på em rasten! Så tiden har gått ganska fort, men man hinner inte mer än hem, så är de dags att sova för upp kl 05 igen, morgon pw, frukost och mot jobbet! 7,30 till 15,30 imon dock:) sen bär de av mot gymet för benpass :)

Theo har fått massa utslag idag, ser ut som nässelutslag, så emma fick springa ner på dagis med en dos Allergimedicin, få nog bli en dos imon på morgon oxå innan dagis!

Nu sova!

Trevlig lördag, over and out;)

Av mikaela severin - 11 april 2014 21:15

Då var det fredag igen, veckan har rusat iväg! 5 dagar har passerat i mitt nikotinfria liv! O nu känns det mer och mer okej!
Idag var de pw lite senare än vanligt, hon var 6 innan ja kom ut, åt frukost och deckade av igen, vaknade 10,15! O 10,30 kom familjeteamet! Snacka om de blev lite panik!
I em har vi vatt på Clv, Theo har tagit sina allergiprover, och var jätteduktig när dom stack han:)
Så åt glass efter de.
Jag tränade en runda i em, armar, mage & cardio! Och sen var de direkt hem o laga mat, både jag & Theo hoppade in i duschen, i morgonrockarna för mys vid teven och Let's Dance:) emma är iväg o kollar hockey!
Bli nu sängen väldigt tidigt! Jobb 7,30-21 imon!

Ha en fortsatt trevlig fredag:)

Av mikaela severin - 10 april 2014 21:26

Oj, har nog varit väldigt upptagen ett par dagar? Inte hunnit blogga ens! Har vart lite här o var, stressat runt som en fjolla för ha nått o göra så jag glömmer röksuget! Riktigt jobbigt!

I tisdags satt jag mer lr mindre i tel halva dagen, angående Theo, barnmottagning, 1177, o bvc o vårdcentral! O idag ringde läkaren på astma och allergikliniken, Theo ska testas mot mjölkprotein/ komjölk, och även pollen och djur o resterande födoämnen! Han har ätit helt mjölkfritt 3 dagar nu, o inga spyor! Sååå skönt! Läkaren sa samma som jag! Det är inte magsjuka iaf!

Körde igår 2 pass på gymet! Först axlar o mage, o sen ben! Grymt! Har ont idag! O imon har jag ännu ondare! Idag har jagjobbat 7-20,30, på em hade vi möte i en timme, sen va det obligatorisk träning på idrottskliniken för samtlig personal! 30 min spinning, o 30 min core! Riktigt kul! O ja lär nu vara ännu mer orörlig imon! Men riktigt kul o se allaså glada och nöjda, tro många va negativa när detgakom upp med ett obligatorisk träningspass, men tro de flesta av dom, tyckte de va mest kul:)

Ställde mig på vågen imorse! Smärre chock! Fyfan! De märks att jastressat o slutat röka! Vågen har ökat flera kilo! Men är ju klart vätska jalagt på med ll stress! Tyvärr lär de va jobbigt ett par v innan suget släpper av helt! Men detta fixa ja nog! 4 rök & snusfria dagar nu:) känns kanon!

Nu ska jag sova! Tidig pw imon! Typ iaf vid 06!

Av mikaela severin - 8 april 2014 21:09

Theo kräktes nån timme efter han la sig igår, 3 e gången på 4 dygn, men va verkligen rejält igår! Va 100% att de va magsjuka! Ringde o vabbade, de hade ändå inte tagit emot han på dagis! Ring massa samtal till bvc, barnmottagningen, astma& allergimottagning, 1177, alla säger detsamma, de är nog inte magsjuka, de låter mer som allergi mot mjölkprotein, eftersom han e svullen vid ögonen, och har dom typiska eksemen som vägrar försvinna! Han tålde ju inte komjölk som spädbarn, sen vid 2,5 års ålder konstaterades laktosintolerans via blodprovstagning, o nu kan han utvecklar mot de igen! Så från och med idag, så är de mjölkfritt, o soja produkter, havre har ja prövat innan, de går inte hem alls! Jag har ju oxå en svag reaktion på komjölk, samt laktosintolerans, dock visar sig bara komjölksallergin enstaka gånger om jag dricker ren mjölk ( laktosfri). Ja ha aldrig klarat av o dricka havremjölk! Ja kan baka på de, men ja klöks av smaken! O sojaprodukterna är inget alternativ för mig, då jag inte tål sojaprotein heller! Mandelmjölk o hasselnötsmjölk, nopp, är nötallergiker! Därför dricker ja väldigt sällan mjölk! De händer! Men inte ofta, de funkar i mat, o de funkar med grädde oftast! De värsta som händer på mig, är att ja får nässelugslag när ja fått i mig för mycket! Så vi kan ju inte äta samma mat nu, då Theo vill ha sojaprodukterna!

Nu håller vi tummarna att de bli kräkfri natt!
Dag 2 utan cigg o snus! Kämpigt! Fått plocka ut en hel kasse ur skafferiet med sötsaker, och kakor, kex, som emma fått gömma!

Soffan & trolljägarna nu!

Trevlig afton!

Av mikaela severin - 7 april 2014 23:09

Ja så är de, Theo slapp de ju när ja och Emma hade de, så nu är de hans tur! Stackars liten! Vatt iväg o handlat blåbärssoppa, äppeljuice, nyponsoppa, aprikoskräm, saltade riskakor & bananer! De är vad min magsjuke krabat brukar kunna få i sig!
Har idag kört 30 min pw imorse, drog sen till gymet med Jennie och körde rygg, lyckat pass! O ikväll blev de gymet igen, och kört mage & vader;)

Första dagen utan cig! Kan säga har lite smått panik, hade kunnat äta upp mig själv el nä, men ja har sånt sjukt sug att äta ett kilo godis & kakor, avlider fan snart!! Men bara till härda ut!! Vicks blue sugar free & nikotinfritt snus!! Hejja mig!

Nu ska ja sova, innan nästa vända spya k& skit kommer!!

Av mikaela severin - 6 april 2014 19:43

Totalt utslagen, men nu är jobbhelg 1 av 3 gjord! Riktigt skönt!!

Morgonen va nog den värsta någonsin! Igår höjde jag ju dosen på mina piller mot rökandet, imorse tände jag en cig, 30 min efter jag tagit pillret, mådde så sjukt illa, ja åkte till jobbet med en påse i handen! Fick sitta 5 min i omklädningsrummet innan ja ens kunde byta om! Insåg bara att nu går de fan inte röka mer, o inte snusa heller! Mötte nattkollegan o slänge till han min dosa snus, för slippa se den! Dock tvingade ja i mig en halv cig efter jobbet, o en efter gymet! Käkade ikväll, tog piller 2 för dagen o tände en cig! Nu ligger ja sjukt illamående igen! Så nu bli de inga fler! Imon är ju första nikotinfria dagen, o må man såhär illa så bli de inga problem! För just nu vill ja inte ens se ciggen! Men ja har en nikotinfri snus under läppen bara för inte må så kasst, känslan av bara ha nått där hjälper mot suget! Men synd o säga att de nikotinfria är lika gott! Långt ifrån!!
Körde benpass på gymet efte jobbet, Kolhydratsladdad o uppblåst ballong! Men tryck va de! O ömma ben har jag!! Imon gå vi in på låga vikter, 20 reps! Yeah! Tråk, men ett måste:)
Ryggpass inleder veckan:)

Nu har jag gjort de allra bästa efter en lång jobbhelg, duschat, bäddat rent i sängen, och morgonrocken är på! De är underbart de!

Ha en fortsatt fin söndag! Imon njuter vi av en ledig dag:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28
29 30
<<< April 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards