Alla inlägg under januari 2014

Av mikaela severin - 16 januari 2014 19:30

Idag har jagg jobbat efter 6 dagars ledighet! Så var uppe redan kl 05! Huuh! De kändes! Men de gick helt ok att jobba 7-14, sen varde möte på de i 2 timmar! För en gångs skull gyckte jag APT mötet va ok!
Kan det bero på att vår hälsocoach snackade kost? De är ju alltid intressant:) kolhydrater & proteiner:) ahh åh så serverades ananaspaj! Ja ääääälskar de! Men nopp ja åt inte en smula:) har vägning imon på morgon o hoppas på bra resultat:) som vanligt har inga onyttigheter åkt i min mage sen i lördags! O till lördag få de va! O de känns för jäkla bra de:)

Har ju haft vilodag idag, behövligt, men en rastlös kropp! Men imon tar jag igen de:) axlar & mage bli det imon:) o Cardio givetvis:)

Ligger ganska avdeckad på soffan! Film sen sova! Så f

Av mikaela severin - 15 januari 2014 20:54

Idag va segt att stiga upp, vill inte veta hur de blir imon då när man ska upp 05,00, jobb kl 07, o möten på de! Så hemma sisådär kl 17! Kan svära på att senast kl 18 har ja deckat av!

Började med gymet idag, Nenne fick sitt träningsschema, o medans hon o Lasse gick igenom de, köttade ja ben!
Dagens pass blev:
Benspark 4 set
Knäböj ( ass to the grass) 4 set
Benpress ( brett) 4 set
Lårcurl 4 set
Utfall med hantlar 24 steg x3
Sumosquats med kettlebell 4 set
Rumpspark 3 set
Åh 30 min cardio!
Kände mig måttligt stel när jalämnade gymet! Har sjuk träningsvärk i latsen sen i måndags!
Trapporna vid stationen på väg till bilen va inte att leka med, fiifan!!

I em kl 13.30 befann ja mig på Atteviks för hämta bilen, kommer in o ser mig om, tänkte jahadå ärdet utkörd ur bilhallen o redo!! No way! Den stod övertäckt på röda mattan, i väntan på jag skadra av skynket! Blev oxå en genomgång av bilen och funktioner:) merän nöjd åkte jag därifrån:)

Ikväll har här bara lagats mat, fixat med tvätt osv! Kl 21 är de dags för ägg! O 21,30 sova!

Så nu säger ja godnatt:)

Av mikaela severin - 14 januari 2014 22:11

Ikväll är ja fan ultra trött, eller blev iaf nu sista timmen, slumrar till då o då.. Är nog dags för sängen!
Haft en bra dag, trots den inte blev som planerat, men men, den började ju strålande:)
Frukost 06 som vanligt, Theo väcktes halv åtta, o på dagis var vi kl 9! Raka vägen mot gymet! Kändes helt ok i armarna idag o även i ryggen, så körde bröst, mage och cardio! Eftersom ja nu lyckats leverera så bra, så sparade ja på benpass 1 till imon, då de är dags för veckovilan på torsdag, fortsätter ja lika bra imon, så lär den va fruktansvärt välkommen och behövlig!
Fick käkamin matlåda på Hälsostudion idag, då jag skulle på möte med barnteamet firekt efter, blev ett bra möte, och nu börja vi köra lite nya metoder:)
Hann inte mer än sätta foten innanför dörren försen bilfirman ringde och sa att min bil är leveransklar kl 13.30 imon:) så va hämta Theo på dagis, upp och fixa alla papper, o vidare till Tingsryd för fixa lite! Men så glad ja blev, klev in o såg bilen i hallen, helt ny o bara glänste, o imon är den min! Äntligen!
Kvällen har spenderats i köket, väga matlådor, och väga morgondagen doser av kosttillskott:) om det ärtråkigt? Nej, bara älskar när de gårpå rutin:) ser fruktansvärt mycket fram emot nästa besök i Jönköping, även om ja nu gått upp lite i vikt, så hoppas ja de ligger lite muskler där, o att de minskat liite i fett ändå:)
Ska bli kul o se:)

Nu är äggen i magen, dags för en återhämtningssrink , sen är jag i säng! Sussa gott:)

Av mikaela severin - 13 januari 2014 22:25

Idag började vi med världens bästa frukost! Gröt med äggvia, ett kokt ägg, fitline & bcaa och Glutamine! Kan inte bli bättre start på en dag! Den frukosten vägrar jag överge!
Kl 10 var de dags för besök hos tandläkaren, men idag var det Theodors tur! 5 års kollen! Allt såg fint ut, och en tand är lös:) så vi får väl se när tandfen kommer:)

Efter det besöket drog vi till Maxi och handlade, förrådet med ägg, kvarg och avokado började bli tomt! Även nötfärs och o äppel:)
Kl 11,15 åkte Theotill dagis, jag drog hem o lagade middag i lugn och ro innan gymet kallade, rygg va det idag, ett jäkla bra pass blev de, oså tränade jag ju med min babe! De va ett tagsen vi tränade ihop, typ nästan 2 v sen minst!
Ikväll närvi kom hem o jag stod med magen så kom träningsvärken smygande sen gårdagens armpass & magpass, på bara 30 min så kunde ja inte röra mig, svettades som fan, nuharde lagtsig något, o ryggen känns rätt köttadden oxå! Magmusklerna bränner vartenda gång jagrör mig! Va jävligt längesedan jag hade sån träningsvärk! Brukar ju bara va benen och ibland ryggen! Mennutogdet i armarna! Ändå tro ja inte jag ändrade på någon övning! Bra muskelkontakt?

Nu ikväll ha ja verkligen bestämt mig för satsa ännu hårdare Nu ska allt på plats! Vad saknas lixom? Jag har en skitbra coach.. Ett bra gym.. Jag är motiverad.. O jag ger mitt allt!
Inga dumma sjukhusbesök skastå i min väg! Nu är de mer än 100% som gäller!

Nuska här intas ägg! Sen sova! Imon är gymdax! Om de bli ben eller bröst, de få vi se, beror på hur armar o rygg mår:)

Av mikaela severin - 12 januari 2014 21:22

Ooops! Blev ingen blogg igår! Hade besök på kvällen, så va kl vips 2 på natten!

Igår blev som en vanlig start på dagen, uppe med tuppen och käkade frulle! Sen bara löpte de på, Theo fick åka med till gymet ( han ville själv) så gav de en chans att testa hur de gick! Han skötte sig super! Sprang inte uppe i gymet någonting! O jag körde både benpass & cardio!
Fick igår 6 timmars fritt ätande! Började dock hälsosamt! Saknat denna makalösa proteinkladdkaka med kvarg och hallon! Men sen blev de ju en liten bit Japp på de! Makalöst gott! På kvällen ville Theo ha tacos, men ikke jag! Så drog på med klyftpotatis, med morötter, rödlök k& champinjoner, i olivolja o in i ugnen, lite goda grönsaker & beasås & steaksauce! Mycket gott! Till desset en liten bägare Ben & Jerrys och några få godisbitar! Men man få ju lida för de! Uppblåst mage, och ett antal toabesök på natten! Resultatet... 2 kg vätska!
Skönt nu är de en vecka till nästa gång! O man får en hel vecka till grunna ut vad man vill äta, vad man saknar mest!
Alexander, en kollega på jobbet kom & joinade oss på kvällen! Alltid trevligt med lite sällskap:)

Idag var ja inte uppe försen 8 och käkade frulle, men somnade ju om igen o vaknade kl 10,30! Välbehövlig sömn! Lagat lite matlådor på de innan jag begav mig mot gymet! Kändes inte allssom motivationen fanns när ja åkte, känt mig som en liten rund boll ett tag o orkeslös i musklerna! Men några motiverande kloka ord av Thom , PT på Hälsostudion, så vände då allt, blev ett av de bästa armpasset på väldigt länge, vart styrkan & pumpet kom ifrån! De kan man undra, men de hjälper mycket när nån lägger några få minuter att bara prata och komma med kloka ord! Jag har aldrig dock tappat hoppet på mig själv, den finns där helatiden, jag kommer att ta mig till mitt mål, någongång! Motgångar har ja ju haft, sjukhus o diverse problem, men inga hinder i nuläget i alla fall!
Körde oxå vader & mage :)

Skickat över bilder till coach Anders ikväll, svaret blev... Trots 2 kg plus, såg ja tigtare ut än sist! Så nu hoppas vi bara på bra resultat den 23e:)

Nu bli de soffläge en stund innan sängen!

Här kommer receptet på proteinkladdkakan som jag lovat:

30 gr choklad protein ( vassle)
1 rågad tsk kakao
2/3 tsk bakpulver
1/2 msk stevia strö
1/2 dl vatten

Blanda allt i en microtålig skål. Micra på full effekt 25 sekunder, ha koll så den inte jäser över, låt sjunka ihop några sekunder och micra i 5 sek till:) servera med kvarg blandat med mosade hallon:) NJUT:)

Av mikaela severin - 10 januari 2014 21:46

Man hinner juknappt blinka längre! Idag började vi dagen med BUP! Faktiskt bra möte men inte riktigt eniga! De tar ett år innan de kommer att vilja börja utreda diagnos pga av hans ålder! Jag krävde få ett läkarbesök, o så kommer de nog bli! Inte tänker jag låta hans sömnproblematik vara i 1 år till, ska vi aldrig få sova?! Dom tro ja kommer orka jobba med 4 timmars sömn i ett år till, om ja redan är sjukskriven efter 6 månader?! Hemma tänker ja inte gå så länge till!

Blev ett bra möte med barnteamet efter de, de tänker ta upp fallet med Theo på måndag, med en barnläkare från stockholm som de träffar 2-3 ggr i halvåret, där desvåraste fallen tas upp för senare återkoppling! Känns rätt bra de! Åh då är de är då sömnproblematiken de gäller o inget annat!

Drog till gymet efter för slänga ut lite tankarur huvudet o hämta lite härlig energi! Jovars , när ja räknade upp vad ja hade åstadkommit på 55 min va det 31 set axlar, 10-12 reps! Har ja inte ont imon, så byter ja namn! Körde 30 min Cardio på de!

Mer än nöjd drog ja till willys och handlade, fan va lite man får för pengarna idag! 2 kassar, 500 spänn! Förvisso kostar ju alla laktosfria produkter svinigt mycket! Bara en veckas förbrukning av mjölk och youghurt i detta hem ligger på 150 spänn! Samma mängd i vanliga sortimentet hade kostat 65 spänn!
Åh så bli de nån grädde.. Osv osv!

Hämtade Theo kl 17 för hem o ha fredagsmys! För Theos del popcorn, för mig, en kaffe! Jämn fördelning ?!

Bli strax sängen, känner mig ganska trött ikväll oxå, tänker ladda om batterierna för veckans andra benpass imon! Morgonvikte imorse visade -0,2 hg bara! Men de bli så ibland, allastannar vi upp även under dieten! Ingen ökning av midjemått! De är huvudsaken! Mankan ju hoppas på muskler! Så imon bli de ingen hel ätardag, ja fick 6 timmar! Så menyn imon bli frukost, mellis och lunch enligt mitt schema, och efter hahandlat idagär menyn för resten redan genomtänkt! Mellis 2 blir Caseinkladdkaka med kvarg & hallon ,Middag oxfile m rostade rotfrukter, men en mini burk ben & Jerrys glass! O sen avslutar vi med vanliga hederliga äggen som kvällsmål och ett knäckebröd!

Trevlig fredagkväll :)

Av mikaela severin - 9 januari 2014 19:43

De märks att min kropp inte är van vid jobba, kanske bli så när man varit sjukskriven lite, o är nu på halvtid, vilket bara ger 1-2 dagar i veckan, de känns lite som börja om på nytt, måste verkligen tänka och fokusera så mycker mer, på allt som egentligen innan bara gått på rutin! Men snart är jag tillbaka på mina 75% igen!

Jobbade ju bara 7-14 idag, hämtade Theo på dagis, o direkt hem för tvätta ytterkläder, dom verkar rulla sig i lera, har nu tvättat ytterkläder & skor för 3e kvällen i rad! Kom hem helt utslagen, Theo gick till grannkompisen, o jag slocknade 45 min på soffan, trodde ja skulle bli lite pigg, men ikke, värre, är trött som bara den!
Har haft första träningsfria dagen denna veckan, märkerhur mycket mer energi jag har de dagar ja tränar mot de dagar jag är träningsfri, oavsett om jag jobbat, bara vart hemma eller sprungit rundor på stan!

Skulle egentligen jobbat imon, men fick lägga in en semesterdag, då utredningen på BUP drar igång kl 10 imon! Känns bra, men oxå skrämmande, vad har vi att vänta?
Efter de mötet imon är det raka vägen mor dagis för sedan träffa familjeteamet, för prata om mötet på BUP!
Därefter få de bli gymet o köra axlar & mage! Lär nog behöva rensa ut skallen lite där!

Är väga & mäta imon, o de känns ikke bra, känner mig något vätskefylld & uppblåst sen ett par dagar. Så jublar stort om ja ens minskat 1 hg! Tveksam till detta!

Nu är kl 19,40! Ja har ätit mitt kvällsmål! Och jag tänker gå ochlägga mig! Den som stal min energi idag, lämna tillbaka den imon tack!!

Over and out!

Av mikaela severin - 8 januari 2014 21:48

Körde benpass idag, men jodå, lätta vikter, ass to the grass! Jag känner mig mörbultad!
Bytte pwo för ett tag sen till Body science super charge! Rena skiten! Den enda effekt ja får är att ja svettas så ja kan vrida kläderna! Så tänker inte rekomendera den! Kör slut på min Pump HD innan de köps hem nått mera!

Skulle dammsuga ikväll, men ja ha ju min vanliga otur! Dammsugaren har pajjat!! Finnemang ! Som om jag är gjord av pengar?!!

Har iafton slöat, diskat och lagat mat! Åh nu bli det strax sängen! Ska jobba 7-14 imon! Blandade känslor dedär!!


Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards