Alla inlägg den 20 januari 2014

Av mikaela severin - 20 januari 2014 20:52

På att mina 2 små ägg ska svalna så dom kan ätas o bums i säng! Är trött och behöver sömn! Strulmage 3 nätter i rad har gett mig sömnbrist! IBS kallas de tydligen! Annars har de vart lugnt på den sidan ett tag! Den där Fitline ja dricker börjar göra susen? Den ska ju va super för känsliga magar, även glutamine har en viss läkande effekt på tarmarna! Ja jo, senaste 3-4 månaderna så har jag haft betydligt mindre smärtor o nätterna sittandes på toa har minskats!!
Sitter o klurar på dethär med min viktuppgång! Känner mig som en stor tjock boll? Har sen i början av dec lagt på mig nästan 3 kg! Visst, sjukhusbesök, kaliumbrist, ökat salterna i maten, undra om de är där problemet ligger, o så var de jul o nyår... O kanske har kreatinet sin beskörda del? Även om de nu inte är monogydrat ja kör, så vem vet, ja går fortfarande på samma diet ju, ingenting missköts, träningen på topp, nä jag är som ett stort frågetecken, så ja överger detta till min coach på tors! De få han klura vidare på :)
Har i alla fall grymt ont i mina ben sen gårdagen benpass! Menså ska det va, de ska kännas!
Idag var vi på gymet redan 7,45! Ryggpass var det, efter bara 4 set marklyft och 4 set breda latsdrag ville jag bara ge upp och gå och spy! Mådde sjukt illa genom hela passet! Men skam densom ger sig! Blev T stångsrodd, smala latsdrag och hantelrodd och kabelrodd på de! Och givetvis cardio! Fortfarande går intervallerna segt, 10 min sen andnöd, o få övergå till att gå i lutning! Men men! Bara kämpa o försöka varjedag, en vacker dagså är konditionen på topp igen! Och inga fler lunginflammationer tack!

Imon är det bröst & mage som gäller! Kl 9,30! O nu kör vi hårt!
Nytt Kreatin imon, få se vad de har för effekt ARNOLD CRE3! Någon som testat? Ligger o klurar på doseringen! Står 1 skopa 30 min innan träning, o under står det vid intensiv träning tag även enskopa efter, hmm... Tro ja gör som med mitt förra, halvadosen innan, o halva under passet! Lets try!

Theo hade idag när jag hämtade han en rejäl blåklocka o skrubbmärke över vänster öga! Blev knuffad itrappan ute vid rutchkanan, men det var tydligen inte med mening, olyckor händer, intensiva barn! Dom e ju trlts allt 15 killar, o 5 tjejer på hans avd, och alla 20 barn är 5 åringar! Ja ni kanju tänka er, det är livat må ni tro:)

Nu äta ägg, o en fitline på de:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Januari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards