Alla inlägg den 25 september 2014

Av mikaela severin - 25 september 2014 21:53

För varje gång man stiger innanför Actics dörrar, så fylls man med glädje, energi, trodde aldrig jag skulle känna den känslan jag kände på Hälsostudion, att de kunde bli lika familjenärt o som ett andra hem! Men de är verkligen så, trots att det är så mycket större, så mycket mer folk, så är det en underbar känsla att stiga in där! Folket, ( många från HS ), den underbara personalen, bästa coachen, energin i gymet, allt känns grymt bra! Jag ligger dessutom bra till, jag ärpå väg att hitta formen, efter 4 snart 5 v i deff är resultaten bättre än jag kunnat ana, stressen är lägre!
Har idag haft möte om Theo, även där. Verkar vara en positiv ny öppning! Kanske är det meningen nu, att allt ska gå min väg.. Utbildningen startar snart, åhh! Ja känner en lättnad! Håll nu tummar o tår! Jag behöver detta mer än någonsin nu!
Theo hade skolfotografering idag, tog upp han en halvtimme tidigare så vi hann duscha, slänga i lite vax lite grön färg i håret! På med helt ny outfit! Hoppas nu på snygga kort! Kan inte bli bättre, för den snyggaste killen i stan hamnade ju på bild;)
Trots vi gick upp tidigt, så givetvis blev de tokstressigt, min IBS mage valde gå sin väg, satt fast på toa, hann resa mig för o bli sittande igen, 10 min innan skolan börja, om ja hann andas vet ja inte! Men vi hann precis!
Åkte direkt på mötet, sen mot gymet, härligt boobs & axelpass! O cardio!
Käkade på gymet o småblarrade med personalen! Se blev de stor handla, karamellkungen inför kalaset , rusta en vända o sen maxi! Så nu ha ja köp lego chima!! Tog bara 2,5 timme!
Handlat 8 paket fisk för helgen!!
O tacos!! Mitt frimål!!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards