Alla inlägg den 15 augusti 2013

Av mikaela severin - 15 augusti 2013 22:28

Gillar inte alls när man jobbar till 21 o börja 7 dagen efter o ha dubbelpass, sömnbrist som fasen, 4,5 timme är på took för lite! Så nästa schemaläggning, då bli de andra bullar, utom på helgen! Mindre dubbelpass, så de bli mera sömn o energi!
Vatt helkinstig idag, trött, glömt saker, tappat saker, total förvirring med andra ord!
Träningsvärken i benen är awesome, skönt o känna att ja legat i, men de har blivit tokmånga resor i hissen, allt gör undvika trapporna:)
Ligger ganska utslagen på soffan med världens magont, råkade visst få i mig lite mjölk av fel sort idag! så uppblåst laktosmage ör inte o leka med, är en rund ballong för tillfället! ska förflytta mig mot sängen är tanken, ska bara hitta rätt ställning för ta mig upp :p

Väntar o väntar på att de ska bli måndag eftermiddag, känner sån jäkla motivation inför nya träningen så ja bara vill explodera! Men tiden går ju saaaaakta! Men armen min gör i alla fall mindre o mindre ont, som tur väl är!
I mon blir de sovmorgon, inga alarm ställda, Theo ska till dagis kl 13 o jag till gymet för ett magpass o massa Cardio innan de de dags att jobba veckans sista pass 16-21! Så i helgen får kroppen och armen återhämta sig rejält, förvisso lär de bli ett eller två cardio pass!

När ja började träna i dec 2012 o köpte mitt 10 kort trodde jag aldrig någonsin att ja skulle kunna hålla motivationen uppe o kommasåhär långt med träningen, är så glad att jag är där jag är idag, så glad att jag satt dessa mål, grymt kul att se hur mycket man kan utvecklas! Känner enorm energi, är tusen gånger mer människa idag än vad jag var innan! Från soffpotatis med godis, chips o läsk o skräpmat flera dagar i veckan, som legat i sängen och knappt orkat ta mig ur, till 18 kg lättare, sundare, piggare och gladare o mer motiverad tjej!

Nä nu ta jag benen med mig o går o lägger mig:)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards