Alla inlägg den 27 juli 2014

Av mikaela severin - 27 juli 2014 22:59

Fan med! Det va riktigt längesedan magen svällde upp såhär, den har ju mått tipp topp o även om ja haft vätska av o till o har än, så ha den inte vatt såhär uppsvälld sen jag låg inne sist, bara något när ja haft ätardag, men nu har jag ju inte de, ser mega gravid ut! O tro mig det är jag inte!!!
Vet inte om de är värmen? Lr om de är min IBS, laktos? Gluten? Men nåttär tokigt! Ja tror de är IBS, ja chansar o tar ett par piller mot de, o hoppas magen lagt sig tills imon! Är ju knte kul o gå meddenna magen på Tingsryds marknad imon iaf! Kommer inte gå ut omjaser ut såhär, bara för löprundan imon, o inge mer! Jo de e ju såhär då i Tingsryd, så sprids ryktensom löpeld, om ja ens visar migsåhär, så tar det väl 1h max, så är rykten igång, skulle väl va, ja nu ska hon skaffa sig en unge till!! Mohaha, de skulle ni vilja va? Nopp ja ska inga fler ha, ja är nöjd med min skruttunge:) han få hela mammas hjärta o all kärlek!

Har jobbat 8-22 idag, lite seg, imon e jag ledig, deär marknad i Tingsryd! Så vi vet var vi ska va, o vad vi ska göra! Ja ska till Öltältet på kvällen, men NYKTER! Dags o se alla andra göra bort sig:) har lika kul nykter som onykter, o ja slipper bakfylla, o snack;) passar mig utmärkt !!

Kan bli så sjukt irriterad på folk som inte kan växa upp! Vad tjänar de till o skapa osämja i familj o vänkrets?! Är man inte vuxen nog om man har familj själv, att man reder ut saker o ting, är de feghet?! förman vet man gjort fel?! Lr är man bara oehört egoistisk?! Barnslig? Ja vet inte.. En efter en blir lidandes, för något dom inte gjort.. Inte vart inblandade i, ledsna o undrar va dom gjort för fel, när dom inte gjort någonting?!
Asså snälla nån, min 6 åriga son är klokare än så!
Jag har växt upp på sånt sätt, gör man fel, tar man konsekvenserna, o står för vad man gjort! Svårare är de inte.. Ja har gjort mycket i mitt liv, ja har inte vart guds bästa barn.. Långt ifrån, destår jag för, jag har blivit sårad, jag har sårat folk för jag vatt o är en egoist, jag vet det, jag erkänner oxå de, o jag står för vad jag gör!
Ja går inte till min mamma o skvallrar och ställer till liv, för nått två vuxna människor kan ta, ja blandar inte in hela familjen o släkten om nån säger vad man tycker o tänker..
Ja bli bara så oerhört ledsen, o ledsen över att det är barn som dessutom blir lidandes!

Nu ska ja sova! Löptur imon bitti!
Hade just nu behövt en isvak, som typ den i Tough viking!
21,2 grader ute, 27,4 inne !!!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Juli 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards