Direktlänk till inlägg 18 mars 2014

Varför alltid motgångar??

Av mikaela severin - 18 mars 2014 20:18

Börja bli fett less på alla motgångar jämt o ständigt, vad krävs för att de ska gå min väg? Ja börja undra!?
Ja givetvis så har ju försäkringskassan åter igen gett avslag! Nya papper har skickats! O de allra sista beslutet tas under veckan, men de ser inte ljust ut!
Har bara jobbat drygt 1 v nu, redan totalt slut, ja hoppas innerligt att Theos rutiner håller nu! Rubbas dom igen, då gå ja i taket! Som ja kämpat o offrat mycket, något privatliv har man ju inte haft i alla fall! Dags o ändra på!

Körde ett bröst, magpass o cardio ikväll! Kändes väldigt bra, vissa vikter börjar bli lite väl lätta när man kan göra 15+ reps!
Killen brevid mig satt o kämpade så han svetten öste o han såg ut som en tomat , bröstpress på lutande bänk, han körde 6 reps på 12,5 kg, satt o gapade när jag greppade 12,5 kg o körde 12 reps! O ja kände bara.. Yes! De tar sig! Inte ofta man slår en kille! När han körde bänkpress på 30 kg lyckades han inte få upp den på 5 e repetionen i 1 a set, o stången föll åt sidan! Då blev ja mer nöjd med mina 4 set på 35 kg! Fast ja tyckte jävulskt synd om han! Alla ha vi ju vatt nybörjare!
Kan inte påstå att bröst är min starkaste muskel, tyvärr den sämsta! De ja har min styrka i biceps, o ben, rygg!

Snart dags o nana kudden! Bli pw sådär 05! O jobb 7,30-15,05!
Kan nog bli en vända på gymet på kvällen o köra axlar! Klart ett favvopass!

Fortsatt trevlig kväll folket:)

 
 
Ingen bild

hehe

18 mars 2014 22:24

Om man är sjukskriven och har problem med kroppen så ska man väl vila och inte vara på gymmet och springa. Kan man det så kan man väl jobba?

mikaela severin

19 mars 2014 06:15

Det är inte där problematiken ligger, utan en stressfaktor av ett stressigt arbete och stressig livssituation med min son som utlöser problematiken i min grundsjukdom! Den största biten har varit att skapa rutiner för min son, som går under utredning för misstänkt ADHD. Inte lätt att skapa rutin när man arbetar oregelbundet som ensamstående förälder. sen att den stressen har utlöst att min grundsjukdom förvärrats, o lett till kaliumbrist osv.. men jobbar man med människor är det inte heller bara att gå iväg mitt i omvårdnadsarbetet o sitta på toaletten, timme efter timme! Gymet kan ja styra efter hur ja mår från dag till dag med tider osv! De går då inte göra med arbetet eller? Hade ja inte haft tex gymet som en frizon, någonstans att hämta andan, få ut mina känslor o ha min tid , så kanske jag inte hade hållt som människa heller!
Idag fick ja skippa min pw som va planerad, men ja ha spenderat 3 timmar på toaletten inatt, men jobbet kan ja inte strunta i? Trots att ja är helt slut o inte kan äta nått utan de rinner genom mig! Så ta reda på fakta, innan man yttrar sig? FK har inget emot min träning, problematiken de inte betalar ut för är: jag har jobbat 2 heldagar när ja vatt sjukskriven, istället för arbeta 3 h per dag, vilket för mig hade vart ännu mera stress, ännu mera rubbningar i rutiner osv!

 
Ingen bild

Mikaela severin

19 mars 2014 06:18

O så förstår ja inte varför man kommentera utan namn! Totalt meningslöst! Rädd för ??

 
Ingen bild

Linda

19 mars 2014 07:12

Först vill jag säga att den första kommentaren gillade jag inte. Jag förstår dig precis, Mikaela eftersom jag själv varit i din situation. Har fk gett avslag för sjukpenningen igen? Jag fick avslag tre gånger och fick inte en krona på tre månader. Jag ansökte ist om sjuklön från kommunen, alltså min arbetsgivare. Det tog tid men förra veckan fick jag beviljat att dom ska betala ut allt jag inte fick från fk. Jobbar du i kommunen eller landstinget? Stå på dig!! Kram

mikaela severin

19 mars 2014 09:19

Tack Linda!
Jag önskar i detta läge att jag hade jobbat för kommunen! Men jag är privatanställd :(
Däremot håller Bup på att kolla upp vårdbidrag istället, trots att jag arbetar, i vissa specialfall, som nu Theo är i , kan man få det beviljat även om han går på dagis, visst de ersätter ju inte allt ja förlorat i pengar dessa månader, men en liten chans att komma igen ekonomiskt! Man bli ju inte gladare av att gå utan pengar.

 
Ingen bild

Linda

19 mars 2014 17:23

Jag hoppas verkligen det löser sig på nåt sätt iaf. Inte alls kul att sitta i dessa situationer varken med pengar, sitt egna välbefinnande och när ens barn mår dåligt. Ha en skön kväll! Vi syns på insta;-)

mikaela severin

19 mars 2014 20:19

Nä fy, de har vart en plåga alltihop! Är glad ja vet att jag är stark när jag behöver ;) de gör vi vännen :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av mikaela severin - 14 maj 2015 00:20

Bloggen är flyttad till www.nouw.se/mitcie Fb connecten funkar inte här längre! Ses där:) ...

Av mikaela severin - 13 maj 2015 23:48

kod för att imoportera min  blogg till nouw 3122339123

Av mikaela severin - 12 maj 2015 00:27

Tråkigt nog bestämdes det ikväll att livstil2015 lades ner. Det är med stor sorg och chock för mig. Jag trodde på att de skulle funka. Men de visade sig va fel. Nu kommer jag lägga 100% focus på denna bloggen och jag hoppas att ni fortsätter följa ...

Av mikaela severin - 10 maj 2015 02:21

Sen min födelsedag har det vart fullt ös här! Därav inte hunnit blogga. Det har vart valborg som inte va mycket o fira, då man jobbade såklart, men en mysig stund vid elden blev det med mitt fina hjärta. Har ju majbrasan 200 m från dörren, väldigt sm...

Av mikaela severin - 28 april 2015 10:29

Har i princip jobbat o jobbat o tränat sen i fredags, inte hunnit vara hemma många timmar, men träningen ger ju resultat :) Dessutom mitt i allt fyllde jag ett år klokare igår, dock jobb och träning men blev överraskad med presenter så fort jag kom...

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7
8
9
10 11 12 13 14 15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards