Alla inlägg under maj 2013

Av mikaela severin - 6 maj 2013 20:16

ja de är vad jag vatt idag, får snart dampryck på mitt jobb, ibland bara palla man ikke, när allt går emot en! tänker inte säga mer. jobbade ju som sagt 7-14 idag bara. skulle jobbat kväll oxå egentligen, men finns orsak till varför man tar ledigt som sagt! 


Meningen va ju PT pass idag, men blev inställt pga av sjukdom,så bli på ons ist:) så jag körde mitt axel & magpass ändå, gick som en smäck, alla vikter höjdes och glad va jag:) 

detta gjordes idag:


-Sittande axelpress med hantlar

- baksida axel i maskin 

-Sittande hantellyft åt sidan

-sittandes skivstångslyft framåt

-hängande benlyft 

-planka med "toutch"

-höftlyft ett ben i taget

-magmaskinen 


Imon är det ryggpass +cardio på schemat:) då bli det till att bomba ordentligt, även där ska alla vikter höjas:)


Hämtade Theo på dagis vid 17, och susade hem och fixade kvällsmaten, sen var de badet som stod överst på listan innan Theo ville se film och mysa:) när vi legat en stund och kollat på filmen började han sparka på mig förtvivlat och blev mer och mer hysterisk, sprang runt som en tok, kunde ej sitta stilla, fick knappt va nära han, dessa dumma ben, bara skrek han, så även ikväll var växtvärken jobbig. efter 15 min skrikande så somnade han av utmattning. går ej få i han alvedon, bara vägrar att ta de, inte ens massera fick jag göra. känner sej så maktlös i sådana lägen. 



funderar stark på sängen tidigt, ha ju jobbat 2 tidiga mornar nu o vatt uppe 05, och imon så vet jag att Theo kommer vakna mellan 06-07, så om man ska få sova nåt så är de nog sängen tidigt som gäller!


slänger upp ett par bilder me då:)


 


Välkommen blodådra!

 



Av mikaela severin - 5 maj 2013 19:42

Börja inlägget med säga grattis på födelsedagen till syster min:)


Idag startade vi dagen med jobb 7-14, o som vanligt efter en sömnlös natt, inte var de växtvärk inatt, utan så va astman igång! hostade o kräkte slem stackaren, undra om de är så att det inte enbart vatt förkylning, utan att det är allergi han ider av oxå, trodde jag hade en flaska flytande Aerius hemma, men den va ju gammal  så är väl bara att fara till apoteket, alla hans 4 astmamediciner börjar ta slut eller har gått ut i datum, ha ju trots allt vatt lugnt med den skiten sen i höstas! men men, i samband med förkylning så bli astmamedicinen ett måste, va nästan så jag trodde de skulle bryta ut krupp, lät väldigt skällande i början, men lättade efter ha suttit upp ett tag, dock ha man ju vant sig genom åren att kasta sig i bilen med ett kruppbarn! men skönt att man slapp i natt!


Hade iaf gått bra på dagis o han hade inte behövt astmamedicinen där, förklarade natten o de skulle ringa om de blev tokigt men dom  är ju vana vid hans astma och mediciner, men hörde inget av dom:)


hämtade Theo 14,30 och vi begav oss till gymet en vända- ledig söndag em leder till cardio pass, vilket blev hela 63 min i rejält lut uppför! svettigt och gött pass:)


Nu laddar vi för en jäkla tung vecka, dock ha jag tagit ledigt halva dagen imon! så imon bli det jobb 7-14 innan vi laddar för PT pass kl 14.45, då ska de köras axlar och mage! kommer bli ett grymt pass och jag är riktigt laddad:)


sen kommer de bli mys resten av kvällen, för va ledig från jobb på tisdag, men träna bli det på fm, sen planerar vi ha mys med fam Pettersson/Carlqvist och då hoppas vi på sol så vi kan leka ute o fika:)


Nu sover fina ungen <3 och jag ska slappa, det behövs! 


så tjingeling!


 

Av mikaela severin - 4 maj 2013 20:49

sovit som en kratta i natt, Theo stackaren har haft världens växtvärk, gråtit i omgångar, fruktansvärt när man känner sig hjäplös, efter ca 2 timmar fick jag dock han till att ta ipren, och han somnade gott vid 03! dock hade jag lite svårt att komma till ro efter de, och vid 06 vaknade Theo igen, så 07 stod frukosten framme.


Blev ett morgon/fm pass på gymet. kört bröst och vader samt 50 min Cardio. Helt ok pass. gjorde mig iordning på gymet för direkt åka på Emmas 20 årskalas, va väldans trevligt att träffa släkten som vanligt:)

Theodor var nöjd med dagen, förts lek kompis på gynmet o sen härjat runt med alla på kalaset, men när vi skulle hem så va han kvick att påtala att det faktiskt var lördag, så va raka vägen mot affären och köpa en påse lördagsgodis.

så nu somnade Theo på 3 röda. 

Tror minsann jag med kryper i säng strax,vet ju inte hur natten blir, är ganska så mör i kroppen, och imon bli det jobb 7-14 för sen vidare mot gymet för ett Cardiopass endast. musklerna får vila en dag nu:)


medans Theo käkade gotte satt jag och kollade bilder på telefonen, hittade massa kort jag tagit på mage- rygg -armar under träningstiden, vet inte hur mycket resultat de gett, då jag själv är ganska blind, så de får ni väl ta att avgöra. Men jag är nöjd med mit prestation, även då det vatt lite motgångar, gäller bara att aldrig ge upp, fortsätta kämpa tills man är i mål, och lite till.



Önskar er alla en trevlig lördag! 

här kommer bilderna!


 

 

 

Av mikaela severin - 3 maj 2013 21:46

Började dagen med jobb 7.45-15.30..tycker allt dom har lite knasiga tider där uppe på plan 3, dock inte mycket som skiljer, men känns knasigt ändå när man är van vid sina tider där nere på ordinarie enheten:)

Dagen har väl flytit på någolunda trots strul x flera , men så tycks de va på mitt jobb numera!

Blev glad över att jag nu fixat mej ledig på söndag kväll, så jobbar bara dagen 7-14, har en ganska intensiv vecka som det är redan, och massa saker att stå i!


Körde iaf direkt till dagis och hämtade skitungen, som såg ut som ett monster när jag kom dit, vara ute i sandlådan med massa hinkar vatten.. ja ni kan nog själva lista ut, geggig av sand från topp till tå! tur man hade extrakläder på plats, så var bara till att byta om och ner vidare mot gymet! Idag var verkligen motivationen på topp på gymet, blev ett gött armpass som antagligen lär kännas imon! Tar redan ont i tricepsen vill ja lova! skönt när de kommer sådana där dagar där allt verkligen känns 100% bra och man känner att man kan ge allt! för de är just vad som ska ske! man ska verkligen ge allt, Har ju i och med deffen haft lite mindre energi sista veckan, men nu börjar det stabiliseras och komma tillbaka, o givetvis kommer de ju mer energi när det är SOL ute:) trots denna besvärliga allergi som börjat rejält! 


Jag gör som alla andra.. bunkrar upp med det nyttiga fettet- kokosoljan! så nyttigt de kan bli!


 

. Kokosolja består av medellånga fettsyror, som är lätta att smälta och därmed påskynda ämnesomsättningen. På så sätt kan kokosolja hjälpa dig gå ner i vikt. Denna jungfruolja gör matsmältningen långsammare och håller du dig mätt längre. Det här förhindrar småätande. Kolhydrater tillagade i kokosolja tar längre tid att brytas ned och får därmed blodsockret att förbli stabilt. Extra virgin kokosolja är rik på laurinsyra. Det gör den anti-viral, anti-bakteriell och motverkar svampinfektioner, samt candida albicans. Laurinsyra minskar också sug efter kolhydrater.

 

Imon är de massa planer, Gymet på morgonen, vader och bröstpass! även 60 min Cardio, för direkt svira om för kalas, då min kusin Emma fyllt 20! klart de ska firas! direkt efter de har vi lite andra planer ( som jag ej är redo att avslöja här)

 

Så nu avslutar jag detta , strax sängen!  fortsatt trevlig fredag folket:)

 

 



Av mikaela severin - 2 maj 2013 19:29

Idag har ängligen Theo vatt feberfri, så skönt! Dock endel gnäll om gå ut, men efter ett par utbrott så blev de pyssel och sen film! Lite irriterande att jag inte får nått ljud när ja kopplat in datorn! Men men ha gått ändå! Så nu få de bli breaking dawn part 2 ändå!

Imon är de åter dax för jobb, dagis och träning! Skönt efter suttit inne i 2 dagar! Bli så rastlös och trött!!
Skulle idag kört min 600 kcal dag, men sköt på den till söndag istället, behövde va en glad mamma idag!

Fö övrigt har de vatt telefonsamta hela dagen! Jobbet och annat! Fix o trix med schema o annat! Bli snurrig i bollen av allt!

Nu ska ja dyka ner i soffan! Ha en fin kväll:)

Av mikaela severin - 1 maj 2013 22:53

idag blev de till att vabba, likaså imon, jag får nästan lite smått panik av att bara sitta stilla, har städat, tvättat o när de inte fanns nåt kvar ikväll när Theo somnat så blev de till o ladda ner film, har ju fortfarande inte sett Twiligt-Breaking Dawn part 2 så nu inom 30 min hoppas jag den e klar:)

ha även fixat lite nya barnfilmer för morgondagen mys hemma, plockat upp mat ur frysen som ska tillagas, o så bli de crosstrainen imon eftersom ja inte kommer till gymet, så likabra o köra min veckas 600kcal dag imon:)

Hinka kaffe och vatten o protein i mängder o en bit fläskfile och en god sallad:)


nähepp, blidde ingen film, fick inte ljudet mellan dator o teve att funka, har inte mer o tillägga i afton! 


nu blire bingen så man e pigg mamma imon:)


Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards