Alla inlägg den 22 maj 2013

Av mikaela severin - 22 maj 2013 21:47

Denna dagen har flytit på bra, började med en lugn morgon, gick upp ganska tidigt o fixade och donade och åt frukost i godan ro, innan Theo vaknade, ibland behövs  lite egentid även på morgonen utan stress, o även jag kan tycka det är skönt att på en ledig förmiddag att stiga upp först! frukost med havregrynsgröt, pimpad med kanel och coconutoil, med bär på, samt protein och en celsius fick bli de som åkte i magen innan vi satte oss på cykeln ner till gymet vid 09,15. Idag vid 10 va det PT pass som gällde, 1 timmes rygg stod på schemat, TUNGT? ..japp men sån härlig känsla i kroppen när man var klar :) efter cykelturen hem va man lagom mör, va bara ladda om batterierna med en lunch och en halvtimmes soffa, innan de va dags att styra cykeln mot dagis och jobb!, även detta jobbpass flöt på :) 


Fick mina skor tillbaka idag, så nu e jag glad, kan konditionsträna igen imon :) om jag orkar detta :P kl 9 imon ska jag vara på Hälsostudion på BIA mätning, är förväntansfull och nervös samtidigt, vill inte ha ett dåligt resultat, min kropp har ju strulat med vätska ett tag nu.. så håll tummar och tår för mig nu:) efter de bli de till käka frukost på gymet, kvarg med bär står klart i kylen och även en burk med havregryn, linfrön o solroskärnor med en liten klick cocosolja! o en celsius på de sen bli de till att kötta ben och mage ordentligt, knäböj, raka marklyft, lårcurl, o massa fler roliga saker står på schemat och ökning av rep på allt.. 2 st :P finemang.. räkna med ligga pall på fredag kväll efter alla dessa  rejäla pass denna vecka :) 


Imon efter gymet ska äntligen bilen hämtas.. såååå skönt o kunna åka o handla :P MEN jag trodde aldrig jag skulle säga detta.... JAG kommer fortsätta cykla för de mesta:) känns skönt faktiskt, ha börjat gilla de.. förutom när MATEN tAR SLUT DÅ FÖRSTÅS.. DÅ SAKNAR MAN BILEN GRYMT MYCKET,för fy sjutton va de kostar att småhandla! 


Nu ska jag hänga tvätt o dona lite innan sängen väntar :)


 


 

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards