Alla inlägg under maj 2013

Av mikaela severin - 22 maj 2013 21:47

Denna dagen har flytit på bra, började med en lugn morgon, gick upp ganska tidigt o fixade och donade och åt frukost i godan ro, innan Theo vaknade, ibland behövs  lite egentid även på morgonen utan stress, o även jag kan tycka det är skönt att på en ledig förmiddag att stiga upp först! frukost med havregrynsgröt, pimpad med kanel och coconutoil, med bär på, samt protein och en celsius fick bli de som åkte i magen innan vi satte oss på cykeln ner till gymet vid 09,15. Idag vid 10 va det PT pass som gällde, 1 timmes rygg stod på schemat, TUNGT? ..japp men sån härlig känsla i kroppen när man var klar :) efter cykelturen hem va man lagom mör, va bara ladda om batterierna med en lunch och en halvtimmes soffa, innan de va dags att styra cykeln mot dagis och jobb!, även detta jobbpass flöt på :) 


Fick mina skor tillbaka idag, så nu e jag glad, kan konditionsträna igen imon :) om jag orkar detta :P kl 9 imon ska jag vara på Hälsostudion på BIA mätning, är förväntansfull och nervös samtidigt, vill inte ha ett dåligt resultat, min kropp har ju strulat med vätska ett tag nu.. så håll tummar och tår för mig nu:) efter de bli de till käka frukost på gymet, kvarg med bär står klart i kylen och även en burk med havregryn, linfrön o solroskärnor med en liten klick cocosolja! o en celsius på de sen bli de till att kötta ben och mage ordentligt, knäböj, raka marklyft, lårcurl, o massa fler roliga saker står på schemat och ökning av rep på allt.. 2 st :P finemang.. räkna med ligga pall på fredag kväll efter alla dessa  rejäla pass denna vecka :) 


Imon efter gymet ska äntligen bilen hämtas.. såååå skönt o kunna åka o handla :P MEN jag trodde aldrig jag skulle säga detta.... JAG kommer fortsätta cykla för de mesta:) känns skönt faktiskt, ha börjat gilla de.. förutom när MATEN tAR SLUT DÅ FÖRSTÅS.. DÅ SAKNAR MAN BILEN GRYMT MYCKET,för fy sjutton va de kostar att småhandla! 


Nu ska jag hänga tvätt o dona lite innan sängen väntar :)


 


 

Av mikaela severin - 21 maj 2013 22:02

Lite glad över att vi sov till 09 idag, va faktiskt behövligt, dock va man ju mindre glad när jag såg vädret, fy fasen vad de regnade, men de var bara dra på regnstället o se glad ut, lämnade Theo vid 11, susade ner lite fort till sköterskan o kollade trycket.. lågt men ok 105 / 55 va dagens!  dock hade jag ju precis cyklat o bara hunnit sitta 10 min innan de kollades, så få va nöjd, susade vidare bort till gymet som en dränkt katt.. körde idag axlar o mage... de gick ok enligt mig, men hade önskat bättre.. min kropp ha vatt i en svacka i nån vecka, men ja ger vad jag har i alla fall, 


Bytte i vanlig ordning om, på med träningsdojjorna o ställde löparskorna på hyllan..där ja alltid ställer dom o gick upp o gjorde mitt pass, när jag går ner för byta skor inför cardio passet så va dom borta, började leta överallt på hela gymet, morrade för mig själv o tänkte, näe de e inte jag som är förvirrad, jag vet att jag ställde skorna exakt där, som alltid på precis samma ställe på hyllan. så med sur min så blev de ingen cardio.. lr jo 15 min.. de e vad benhinnorna tål i träningsskor... ja, jag hoppades hela vägen till jobbet att någon bara tagit fel skor, för vem fasen stjäl mina skor lixom... de e då väldigt lågt i så fall! skrev ett inlägg på Hälsostudions sida på fb.. o vips ikväll hade jag ett mail, en kille skulle ta hem sin dotters skor som hon hade glömt häromdagen, och tagit fel skor, så imon får jag dom tillbaka, känns underbart att de va som jag hoppades, tanken av o köpa nya löparskor o gå in va inte roligt, de e de värsta jag vet o spar gärna på de ett tag..


Cyklade ju efter träningen direkt till jobbet.. dränkt katt igen, in och käkade min middag, o duschade sen va de jobb 16-21 som gällde.. vatt skönt med bara ett kvällspass o så bli de även imon...


MEN först laddar vi för ett PT pass kl 10.. då ska det köras rygg i 1 timme... ju jävlar ska de köras ordentligt! 

ser grymt mycket fram emot detta :) så hoppas på sova gott i natt :)


Nu ska träningskläderna på tork o jag strax i säng:) 


 


Av mikaela severin - 20 maj 2013 22:57

vaknade faktiskt ändå ganska så pigg imorse när kl ringde 05, dock va de ju värre o få upp trötte Theodor! men de gick efter mycket om och men, och iväg kom vi på cykel, på tok för lat va han för ta sin egna cykel idag.. så fick sitta där bak! 

jobbat 7,30-21 har mán gjort, 30 min rast på fm, o 45 på eftermiddagen.. sådär lagom skojjigt! dock skönt o slappa i soffan just nu, imon tänker jag ta sovmorgon till 10... ( kommer aldrig hända) ja gissa på 08.max! 


Börja sakna bilen lite lagom nu, iaf när man märker att de börja ta slut på kyl o frysvaror.. är ju inte direkt smidigt o handla med en unge bak på cykeln o massa kassar på styret, hade inte gjort mej nåt om jag haft mer pengar, nmen fy satan vad dyrt rent ut sagt att småhandla som jag gjort bara under 4 dagar... sjukt! hoppas på komma åt bil till fredag em så jag kan storhandla, annars bli de jäkla surt!


imon är de dags för gym.. längtar redan.. de finns inget värre än träningsfria dagar, bli rastlös, även om jag vet att dessa dagar är viktiga:) nu bli de gym tis-fre samt på söndag! axlar och mage för starta upp veckan..

men först imon ska vi på uppföljning av mitt blodtryck.. låg ganska bra i helgen, men minst 2 mornar i veckan får jag blodtrycksfall, mindre kul även om de går över på några minuter! 


Hade tänkt att gå på Hälsostudions fest på lördag, men sitter utan barnvakt, lite trist när de är nåt som inte sker allt för ofta.. men thats life! va ju lite synd då jag skulle jobbat men hade fått ledigt o allt på kvällen:(


nu ska jag ta o slappa på soffan en stund innan sängen!


 

Av mikaela severin - 19 maj 2013 20:49

Idag va de fasen trötthet på maxnivå här, Theo vaknade 09, slog på teven, serverade han frukost 09,30 , theo sprang till fönstet, morrade lite surt när han såg det regnade och frågade om vi skulle kolla film, så i med en film, och jo jag somnade jämte gullungen, kl 12 klev jag ur sängen som en zombie för laga middag, de märks att man jobbat som en tok sista tiden! 

Låg länge på soffan och funderade, gymet, soffan gymet soffan... konstaterade efter en stund att jag hade träningsfritt igår och att imon jobbar jag dubbelpass o kommer inte till gymet då heller, så där va de ju bara till tänka om, sen kom nästa funderare, buss, cykel, buss cykel, så jag lät Theo bestämma, det slutade med cykel,  så på med regnkläder och mot gymet, o vi lyckades ta oss ner mellan skurarna:)

Körde idag bröst och vader och avslutade med 30 min cardio, tyckte de fick räcka då jag cyklade ner och hem med en Theo i barnsadeln, o när jag kom hem kändes de mycket skönt att vi faktiskt drog till gymet, blev mycket piggare o de va skönt o komma ut trots vädret!


När Theo lagt sig låg jag o kollade bilder på telefonen, även tog jag nya bilder såhär en bit in i deffen för se vad som hänt, har innan plockat ihop bilder 2 o 2 näst sista o sista för se resultat, ikväll satte jag ihop 4 bilder på magen som tagits under 6 månader, från dagen innan jag började på gymet tills nu! oj jag är faktiskt förvånad att de gett sånt resultat, man märker ju inte de varje gång man passerar spegeln precis. så jag är grymt nöjd med resultatet än sålänge:) 


Nu har jag precis käkat lite kvarg o min natt protein, så snart bli de sängen, imon bli de jobb 7,30-21! tufft men bara gilla läget!


här kommer iaf bilderna....    

nov 2012, januari 2013 , april 2013 och maj 2013 (idag)     ( skiljer ca 1,5 kilo i vikt bara på bild 1 & 4 och ingenting mellan de 2 sista! 


  


Nu säger jag god natt:)



Av mikaela severin - 18 maj 2013 22:07

startade dagen med vakna 05, för somna om o vakna 06,30.. blev i raketfart att klä sig, packa väskorna, väcka Theo o på cykeln mot dagis! har idag jobbat på en enhet ja inte vatt på vääldigt länge, kan kalla de en tuff enhet, den jag är på i vanliga fall o den ja va idag e de tyngsta på bygget, en psykisk tung, och en fysiskt tung! vet inte vilken som e värst egentligen, men längtade nog tillbaka till min egna enhet i alla fall !Dock ha de ju vatt mys med grillfest på jobbet, o för mig var de grillpremiär, även om de var elgrillar de rörde sig om så satt köttet som en smäck!

men som sagt mör efter ett 8-21 pass! Fick låna en kollegas bil på rasten idag så jag kunde handla lite, o slapp cykla från jobbet till affären .hem o till jobbet igen, hade blivit lite stressigt!


När jag kom till dagis så flög Theo ut genom dörren, så fort att han glömde av ta på sig skorna.. mamma , mamma vi måste skynda oss så vi inte missar Robin Stjernberg, han har nummer 16 ikväll ju!! sikken koll dessa ungar har:)


Ligger nu nerbäddad i sängen istället för soffan, tillsammans med min unge och kollar melodifestivalen <3


imon bli de låååång sovmorgon, ledig dag, o gym på em:) gytt de:)


nu säger jag god natt:)


 



Av mikaela severin - 17 maj 2013 19:18

startade dagen kl 05.00 med en morgonprotein o kaffe, o skulle dona med o smörja till låset på cykeln, ja givetvis bryter jag ju nyckeln i låset, jäkla smart, men efter ha petat ner den biten som gick av så går de tydligen och låsa upp det med en halv nyckel, happy me.. 

Theo studsade ur sängen i all hast kl 06.00 när jag sa att han skullefå cykla till dagis, riktig lycka. 

När vi vatt på dagis så bar min cykeltur av mot jobbet, märks att man inte suttit på en cykel sen förra sommaren, sjukt jobbigt va det haha, få nog börja cykla oftare kanske.. 

jobbat 7-14 pass idag, vatt så gudarnas trött, fattar inte vad tröttheten kommer från? stressen kanske? vatt såhär en vecka nu, o ändå vaknar ja 20 ggr på natten o kan ej riktigt sova:(


Efter jobbet bar de iaf vidare ner mot stan o gymet, fy fan vad jobbigt o cykla, svettig som bara den och kvavt som tusan ute, dunkade in uppvärmd o klar, för Cardio. blev 60 min på löpbandet, 1008 kcal fattigare , o en cykeltur tillbaka mot dagis och vidare hem, blev ett bad för min lille skitgris medans jag fixade kvällsmaten, de märks att de e varmt ute, för fröken Severin har tappat aptiten när de kommer till mat senare på em, samma visa varje år, få tvinga i mig käk, så massa sallade kommer de bli på kvällarna. 

Blev iaf lite kvarg o en kaffe på balkongen innan medans Theo lekte med grannen här utanför i en timme, o nu har jag bäddat ner han, bli ju upp tidigt imon igen, jobb 8-21 på en enhet jag inte vatt på evigheters evigheter, o tydligen bli det grillfest på dagen, grillat o tårtor o massa gott.... jag håller mig till en liten bit kött o en sallad:)


funderar själv på slänga sig i sängen snart, kärringvarning, men upp 05.30 imon , tro jag behöver lägga mig vid 21 snåret så man är liite pigg iaf! 

Har ju iaf träningsfri dag imon, hade tänkt ut o gå på rasten dock, men kom just på att mina skor befinner sig i min väska på gymet, så få bli att cykla till affären på rasten istället:)


nu säger jag, trevlig helg, fredagsmys ordentligt:)


 



Av mikaela severin - 16 maj 2013 20:15

fy fan för denna dag, vad har jag nu gjort för ont då?

Började med sömnlös natt, gick upp kl 05 , Theo va inte alls glad, tjurade ihop rejält på dagis på morgonen, trodde aldrig ja skulle hinna till jobbet, men de gjorde jag ju iaf, vart så trött hela dagen på jobbet så nästan kunnat somna ståendes, o mycket ha de vatt i vanlig ordning, fick inte frukost försen kl 11! 

körde bort till Norremark på fm rasten då jag insåg jag glömt mellis o lunchlåda, så handlade kvarg, på väg tillbaka mitt i Norremarksrondellen small de till i bilen, undrade va sjutton som hände, men va lugnt på väge tillbaka till jobbet, o likaså på väg till dagis, ,men när ja kom halvvägs ner till stan så började de smälla som fan i bilen , o eftersom de va fullt med folk i stan fanns de ingen billig parkering o eftersom de lät som fan blev de första bästa o givetvis 18kr timmen parkering, fifan, så hem kom ja ej med bilen, efter att min farbror snabbt vatt förbi o kikat så blev bilen kvar i stan, o nu med böterslapp på, hade inte pengar på kontot till betala till imon em, så böter fock de bli:( 


drog ju ett armpass på gymet, o ringde massa samtal, men ingen hade tid o hjälpa till, så fick lämna gymväskan på Hälsostudion, ta med de viktigaste o ta Theo med mig bort till en kompis o hämta min cykel, som hade stått i nårra månader där så givetvis ingen luft i, blev till sätta Theo i sadeln, o gå bort till Emma o Anders för få hjälp o pumpa upp cykel, o väl där fick Theo ett par smörgåsar, ingen av oss hade ju ätt sen 12 idag, o då va kl 19! sen va de bara sätta Theo i sadeln igen o gå hem med cykel, hade ju ingen hjälm till Theo så kunde ej cykla, om jag hade ont i mina fötter när ja kom hem, hade ju inte världens bästa skor, men fick ju mitt Cardiopass på väg hem, så nu behöver ja ej bekymra mig för de iaf att de inte hanns med idag, väl hemma var man ju inte sugen på mat kl 19,30, så bara stoppat i mig protein o en banan o nu en protein till, inte bra för musklerna inte o komma hem såhär sent o inte kunna äta ett rejält mål efter ett tufft pass! 


imon är de bara sätta sig på cykeln 06.15 o ner till dagis o vidare mot jobbet, för sen i ilfart cykla till stan, hinna ett cardiopass o hämta Theo kl 17 igen! usch stressmoment o inte ha bil, o de e verkligen inte vad jag behöver just nu!


men allt ska väl hända när man verkligen inte har tid och ork för att? 


Nä nu ska jag ta en dusch o knalla i säng! 





Av mikaela severin - 15 maj 2013 22:04

idag tog vi verkligen sovmorgon, vaknade 9,30, dock hade jag iofs vatt uppe en kort vända vid 02, och vid 06, kändes dock underbart med totalt 8,5 timmes sömn, men finns nog mycket mer o ta igen där. 


käkade frulle och begav oss till gymet vid elva snåret var vi där, ben och mage stod på schemat.

känns att de bli tuffare och tuffare nu, detta exempel kanske inte låter tufft, men för en liten sak som mig känns det:


SQUATS i 5 set.

1a: 52,5 kg i 13 rep

2:a 57,5kg 9 rep

3:e 57,5kg 9 rep

4:e 57,5kg 9 rep

5:e 50kg 13 rep


sen blev de bla lårcurl , benspark, raka marklyft, step m touch, benspark, magmaskinen, så mör i benen är jag! kände mej svimfärdig för ett ögonblick, nästan så jag ville spy rätt ut, dock vet jag ju att min kropp samlade sjukt mycket vätska i helgen o att jag igår pissade ut massor av att! så har nu fyllt på vätskeförådet lite!

har idag även fått ganska ont i nedre ryggen under träningen, ett bälte är vad de börja bli dags för skulle jag tro, för nästa höjning av vikterna bli över 60 kg i knäböj om de vill sig rätt:)


har även jobbat ikväll 16-21, så bli bingen strax, är nämligen jobb 7-14 imon sen föräldrafika på dagis innan de är dags för veckans styrkepass nr 4 av 5... nämligen armar! biceps o triceps ska bombas!


såå nu hoppar jag i snarklådan :)


 

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards