Alla inlägg den 3 maj 2013

Av mikaela severin - 3 maj 2013 21:46

Började dagen med jobb 7.45-15.30..tycker allt dom har lite knasiga tider där uppe på plan 3, dock inte mycket som skiljer, men känns knasigt ändå när man är van vid sina tider där nere på ordinarie enheten:)

Dagen har väl flytit på någolunda trots strul x flera , men så tycks de va på mitt jobb numera!

Blev glad över att jag nu fixat mej ledig på söndag kväll, så jobbar bara dagen 7-14, har en ganska intensiv vecka som det är redan, och massa saker att stå i!


Körde iaf direkt till dagis och hämtade skitungen, som såg ut som ett monster när jag kom dit, vara ute i sandlådan med massa hinkar vatten.. ja ni kan nog själva lista ut, geggig av sand från topp till tå! tur man hade extrakläder på plats, så var bara till att byta om och ner vidare mot gymet! Idag var verkligen motivationen på topp på gymet, blev ett gött armpass som antagligen lär kännas imon! Tar redan ont i tricepsen vill ja lova! skönt när de kommer sådana där dagar där allt verkligen känns 100% bra och man känner att man kan ge allt! för de är just vad som ska ske! man ska verkligen ge allt, Har ju i och med deffen haft lite mindre energi sista veckan, men nu börjar det stabiliseras och komma tillbaka, o givetvis kommer de ju mer energi när det är SOL ute:) trots denna besvärliga allergi som börjat rejält! 


Jag gör som alla andra.. bunkrar upp med det nyttiga fettet- kokosoljan! så nyttigt de kan bli!


 

. Kokosolja består av medellånga fettsyror, som är lätta att smälta och därmed påskynda ämnesomsättningen. På så sätt kan kokosolja hjälpa dig gå ner i vikt. Denna jungfruolja gör matsmältningen långsammare och håller du dig mätt längre. Det här förhindrar småätande. Kolhydrater tillagade i kokosolja tar längre tid att brytas ned och får därmed blodsockret att förbli stabilt. Extra virgin kokosolja är rik på laurinsyra. Det gör den anti-viral, anti-bakteriell och motverkar svampinfektioner, samt candida albicans. Laurinsyra minskar också sug efter kolhydrater.

 

Imon är de massa planer, Gymet på morgonen, vader och bröstpass! även 60 min Cardio, för direkt svira om för kalas, då min kusin Emma fyllt 20! klart de ska firas! direkt efter de har vi lite andra planer ( som jag ej är redo att avslöja här)

 

Så nu avslutar jag detta , strax sängen!  fortsatt trevlig fredag folket:)

 

 



Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards