Alla inlägg under januari 2015

Av mikaela severin - 4 januari 2015 22:05

Dagen bestod av yttligare sovmorgon, kl va faktiskt 9,30 innan jag kom ur sängen, så hunnit diska, tvätta och lata mig i soffan! Känns jäkla bra o bara ha slappat hela helgen!
Laddat för eftermiddagens benpass med min coach Thom! Grymmaste mannen i stan, som PT ;) inte va jag beredd på att vi skulle ha fokus på baksda några veckor nu?, det brände rejält i Hamstrings o gluteus vill jag lova! Stramt o fint känns de, åh rumpan få växa lite nu den med:)
Mina knäböj va kvar på schemat, men mkt utfallsteg i annorlunda variation, lårcurl tillbaka, lite plyo hopp, typ squatshopp upp p ner på stepbäda, o höftlyft med hälen på en stepup bräda! Jädrans va de bet! Mördarpass som vanligt! Nästa vecka är ju dessutom TÄVLING! Snackar givetvis Atletic challenge! Nervös e jag då jag blivit föööör tung för göra chins!! Daaamn! Måste öva:)

Nu sova! Jobb 7-14 imon!

Av mikaela severin - 3 januari 2015 23:27

Idag den 3 jan, fyller min pappa 60 år, trots han inte finns med oss här, så är inte födelsedagen glömd! Jag älskar dig så pappa, du är så saknad! Om 8 dagar är de 17 år sedan du lämnade oss i den jävla fucking cancern!
Alltid älskad & saknad!

Tog välförtjänt sovmorgon till 9,30, spenderade förmiddagen i köket med matlådefix, innan jag drog till Grand! Intersport blev de i hopp om hitta bra och billiga tränings och löpskor! Efter långt övervägande, konstaterade jag och min skonisse som jobbar där att löparskor är meningslöst o köpa nya.. Jag löptränar inte, jag är offseason, när de bli deff, så går jag mestadels på löpbandet, vill nu. Oach lägga in intervaller, så ha jag mina gamla, åh dom håller en deffperiod till! Så de slutade med ett par Reebook Cardio Ultra träningssko! Perfekt vid mycket cardio och gympass! Stötdämpande, och stabiliserande, förstärkning i häl och stöd i hålfoten, dessutom gjorde vi ett par gjutna sulor egter min fot! Dom satt som en smäck!
Blev premiär på ryggpasset o löpbandet! Kändes super! Riktigt stabila! Värt vartenda krona! Benpass imon, så få se hur bra dom är då;)

Ryggpasset blev grymt! Kände mig dock bulkig idag, mycket vätska just nu, vill inte släppa riktigt!
Imon är benpass med coach Thom! Kommer bli ett sjukt sånt! Haha!

I afton har jag varit helt ensam hemma, grannen va nere en vända på en kaffe, sen har de vart lugnt här! Så ett bad blev det o soffläge:)

Men! Alla fina ni som öser fina komplimanger över min form, jag bugar så hjärtligt;)

Trevlig lördag :)

Av mikaela severin - 2 januari 2015 23:25

Hmm ..borde njuta av barnledigheten, men saknar ungen min enormt, har ju vart hos mormor hela jul o nyår, o nu är han iväg igen hela helgen, skullnaden är att nu när han vart hos mormor, i jul ha ju jag legat i magsjuka, o resterande dagar jobbat, nu e jag helt plötsligt ledig från både jobb o barn från ikväll till söndag kväll, o är planlös?! Förvisso jobbat 7-21 idag o är trött, så tänker sova! Gett mig själv lite skönhetsvård ikväll, men imon. What to do? Om någon känner sig manad på slänga i 5 hårfärgsflaskor i mitt hårär ni välkomna! Få bli shoppa på grand på dagen, träna på em, o kvällen? Få väl se! Söndag få ja väl fortsätta shoppa, laga matlådor, så har jag PT pass.. BEN.. Dom är fortfarande ömma sen i måndags :)

Ja vi få väl se hur helgen slutar! Tar väl iaf sovmorgon imon! Typ till 8-9 :)

Trevlig fredag:)

Av mikaela severin - 1 januari 2015 13:10

God middag, och god fortsättning på de nya året, nu lämnar vi 2014 bakom oss!
Så summering av 2014: har vart ett riktigt turbulent början! Va mycket med sonen, kombinationen jobbet & träningen, få tiden att gå ihop, gav mig en stressad kropp! Åkte på överträning, höll på lägga av, Med träningen i somras då jag blev deprimerad av dåliga resultat. Privatliv hann jag inte med, men i slutet av sommaren, förändrades allt, Jag valde dra ner på stressen, byta coach, till en på hemmaplan, och Thom Andersson min nuvarande coach kom in som en räddande ängel, och hela hösten har vi kämpat med deff, som övergått i Bulk, bra resultat, fruktansvärt roliga o jobbiga PT pass, och jag är stolt att va en av hans krigare. dessutom började jag min utbildning till Lic.personlig tränare:)

2015 mål:
# överleva min bulk
# öka i styrka
# bygga på mer muskelmassa
#stressa mindre
# bli nikotinfri
# bli Lic PT
# överleva deff inför sommaren
# bli färdig till DC & LP ( om de går)
# hitta ny lägenhet
# utlandssemester
# hitta ett bra team
# jobba på självdiciplinen
# blogga aktivt på Livsstil2015 och här!
#göra högskoleprovet
Finns massa massa mer små mål o stora drömmar! Vinnarskallen är på plats, redo att gå all in:)

Ikv få bli årets första pass, axlar & bröst & mage i 24/7 gymet :)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards