Alla inlägg den 19 juli 2013

Av mikaela severin - 19 juli 2013 23:13

Tro jag vaknade på fel sida imorse, men upp i vettig tid, ladddade med frukost innan gymet i vanlig ordning!
Kom dit o satte Theo i barnrummet med film o mys, gick bra till en början, men precis samma visa som igår, så var de andra barn som befann sig i gymet, o vars föräldrar accepterade, då bli Theo sur när han inte få vara uppe, o ställer sig o säger, får dom vara uppe får minsann jag! Jag har inget superbarn, han kan ränna upp i gymet han med, rätt ofta, men jag säger till o förklarar att de är farligt, inte ignorerar de! Fick till o med beröm av annan medlem igår, för att jag kämpade med hålla mitt barn i rummet, medans 2 andra barn sprang uppe!
Körde idag iaf armar och mage! Bra pass! Mycket pump, o kom fram en o frågade om ja hade flyttat till hälsostudion, hur mycket jag körde, o att jag hade en jäkla bra coach, o att höra ordet jag är avis, då blev ja glad:)
Efter gymet va de raka vägen hem, mat i magen o en timmes balkonghäng innan de va dags att åka o jobba! Theo fick vara med en timme på jobbet, tills hans stödfamilj kom o hämtade han, men han va mer än glad, kakor o saft:)
Haft en jobbkväll from hell! Huh åter igen på dåligt humör! Glad dock att ja fått jobba med underbara Gittan! De var allt för längesen, så blev trots allt en superkväll!
Så kommer man hem i ensamheten, saknar redan min tok unge, trotsatt han senaste veckorna varit helt förjäklig rent ut sagt! Att man gått igenom trots på trots, de vet ju alla småbarnsföräldrar, men denna omgång är inte o leka med! Han har minsann inga öron,elaka fula ord, o utbrott på utbrott! Aldrig nöjd! Men de går väl över de med! Som alla andra gånger:)

Trevlig fredagskväll:)


Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards