Alla inlägg den 13 juli 2013

Av mikaela severin - 13 juli 2013 20:06

Vilken underbar dag! Gå knappt beskriva vilken dag o känsla! Va längesedan man njutit så mycket!
Började morgonen på gymet, bröst, vader och mage var det idag, o 30 min Cardio, Theo yrväder hittade Frida på hennes jobb ( ett par butiker bort) så var där o terrade henne istället för gymet hos mig :)
Kändes som om dagens pass blev grymt, höjt vikter även idag, så nu är de slut på detta schema, o nytt väntar, tydligen bli de ett 4 split nu istället för 5, o istället för 5e passet fokusera på cardio, bort med så mycket kroppsfett de går nu i 4 v, o lättare styrkepass! Är nämligen bara 4 veckor ifrån börja bygga, så dags att återhämta sig en aning! Ser grymt mycket fram emot detta, kommer bli kul som fan!

Jag kan inte mer än säga att jag är stolt över mig själv! Aldrig någonsin har jag gillat gå i bikini, aldrig på stränder här i Sverige! Alltid mått skit över min vikt o min fläskiga mage! Inombords har ja bara kännt mig fet, ful o äcklig! Endast nära o kära jag vågat visa mig för utan skämmas! UTOM denna sommar! Jag faktiskt njuter av kunna gå i bikini, njuter av att må bra, inte behöva känna känslan av att nån glor på mig för jag är fet! Bästa känslan ever! Förra sommaren va ja förvisso smal, men då va de jobbigt att ha massa hängande ful hud på magen! De lilla som är kvar bekommer mig ikke längre!
Kan bara tacka Lasse Jonsson Rydmark pt på Hälsostudion för att han fick mig att komma igång att träna! O givetvis all personal, som oxå hjälpt, stöttar, o pushar mig! Jag skulle aldrig annars ha kommit någonstans med drömmen om en snygg kropp. Det har blivit en livsstil ja aldrig kommer överge, att man på alla sätt o vis kan må så mycket bättre i både kropp o knopp hade ja aldrig kunnat drömma om!
Jag har satt mina mål, mål ja vill uppfylla o nå, o ja kommer bara fortsätta att jobba mig fram i mål, ja känner mej bara starkare o starkare! Jag vill, ja kan o jag ska! Keep the faith, and never give up!

Efter gymet blev de hem o käka, för sedan på med cocosoljan o fram med solstolen! 1,5 timme senare i solen blev de för varmt, o vi bestämde oss för åka till Evedal, fullt med folk, och årets första dopp avklarat!
Så nu har vi även landat i soffan, ätit middag!
Snart ska Theo i säng, o jag behöver en dusch!
Imon är de träningsfritt, och jobb 8-21!


Ps, sista 2 bilderna är från förra sommaren! Ungefär samma vikt som idag + - 1!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards