Alla inlägg den 12 februari 2014

Av mikaela severin - 12 februari 2014 15:18

Har inte orkat blogga, har hänt för mycket!
Igår började dagen, som alla andra dagar i stort sett, frukost i godan ro, lämnade Theo på dagis och åkte mot gymet, körde ett bra bröst & magpass samt 1 timmes cardio! Mer än nöjd åkte jag för träffa familjeteamet som även det var lyckat, hann hämta Theo redan kl 14 för lite em mys hemma:)
Frida kom och hämtade mig kl 15,30, följde med på en roadtrip till Ikea, va skönt o få lite egentid och lugn och ro, till ja hade vart där i sådär 15 minuter, då släpptes BOMBEN, samtal välkde in, sms på sms, Hälsostudion hade igår em lämnat sin egna konkursbegäran till tingsrätten, resultatet blev, att gymet är stängt från och med idag! Vet inte om man riktigt hunnit smälta detta, men kändes konstigt att åka till Vida idag! Tog en stund innan både jag och Jennie tog modet att gå in, ett gäng tårar sen va vi samlade för de! Gick ganska bra o kändes väl ok, menlångt ifrån hälsostudion! Både Morgan, Linda, Torben & Jonas kom upp dit och kika och vi åkte alla bort även och kollade de nya gymet som kommer öppna på lördag, och höra deras planer, samt en vända till Idrottskliniken! Så nu bli det en riktig funderare! Vad känns bäst?
Imon kommer vi få yttligare en gratis provträning på Vida, samt på fredag en gratis på nya stället! Känns ok att pröva på!
Vida kom med erbjudandet, då jag har medlemskap på Hälsostudion till 24 dec i år, att om ja binder mig 12 mån, få ja de första 6 gratis! Ett erbjudande till alla HS are som har ett medlemskap med längre bindningstid! Så kolla med dom!

Nu ska jag dra o jobba kväll! Ha de fint!

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11 12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22 23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards