Direktlänk till inlägg 18 december 2012
250gr lätt kvarg
2 ägg
1 dl Grahamsmjöl
1 dl dinkelmjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
1 tsk kanel
1 dl solroskärnor
1 dl krossade linfrön
1 dl pumpakärnor
Rör ihop alla ingredienser utom pumpakärnorna, bred ut på ett bakplåtspapper , alt klicka ut till 6 bröd! Strö på pumpakärnorna, grädda i 225 grader ca 12 minuter
Obs! Brödet är väldigt mättande!
Bloggen är flyttad till www.nouw.se/mitcie Fb connecten funkar inte här längre! Ses där:) ...
kod för att imoportera min blogg till nouw 3122339123
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
9 |
|||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
|||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|