Alla inlägg den 22 februari 2015

Av mikaela severin - 22 februari 2015 21:32

Har vart så jäkla skönt med semester! Helt bara fokusera på mig och släppa allt här hemma! Kan bara säga att jag verkligen haft fantastiska dagar med min kusin i Norge!
Tisdagen flöt ju på! Carro jobbade 14-22 men jag var ju i Oslo en vända, och dessutom tränade med Michaela på Fresh Fitness! Fantastiskt grym och härlig tjej! Glad och skiner som solen. Så kul att vi äntligen fått träffas! Körde ett bra axel och tricepspass och det bet. Onsdagen flöt, tog de lugnt på förmiddagen, och begav mig in till Oslo på efermiddagen för leta upp Actic! Snåljåpar säger jag bara! Bjöd då inte på ett gratis pass trots medlemskap och tyckte gott dom kunde ge mig ett! Nopp isf var jag tvungen boka en timme med instruktör. Förklarade att jag inte behövde någon, tar bara upp onödig tid, men han tyckte att jag kanske borde haen ändå! Sa att jag var PT, han blev aningen stel i blicken och sa: om du betalar 140 norska kronor, så får du skriva på ett papper och så får du pengarna tillbaka på ditt medlemskap i sverige igen! Sa bara, nä tack du, om jag flyttar hit så väljer jag ett annat gym! Så jag körde mage och rumpa i sovrummet i lägenheten! Cardion har jag nog fått av allt traskande på Oslos gator!
Carro stack från jobbet tidigare den kvällen o vi drog in till stan, drack kaffe, hälsade på Michaela och så visade Carro mig runt i Oslo. Blev faschinerad av isbanan mitt i Oslopå ett litet torg. Så mysigt att se folk åka skridsko på sena kvällen. Blev en vända till Arker brygge! Helt klart kan jag tänka mig bo i Oslo! Riktigt fin stad!
Torsdagen flöt. Blev tidig morgon träning med carro på Sats. Fantastiskt bra ryggpass det blev. sen va de eftermiddag och packa för hemresan på fredagen.
Förmiddagen på fredagen spenderade vi i Oslo i solsken och promenad i stadens affärer och en vända till Slottsparken.
Definitivt kommer jag dra till Norge snart igen.
Tack Caroline för härliga semesterdagar.
Helgen har bestått av utbildning! Härliga AFPT gänget levererar. Nu närmar det sig slutet. Fantastiskt föreläsare i helgen. Styrkelyftartjejen Angelica Brage! Så helgen har vart styrkelyft och basövningar! Så kul!

Min älskade unge är hemma ige. Efter en vecka hosmormor. Som jag längtat. Men han var fantastiskt nöjd och glad över fått vara hos mormor och mostrar. Hans summering. Mamma: jag har haft det perfekt när du vart på semester. Bara roligt och jag och mormor har knappt bråkat! Härliga unge.

Avslutade min kväll med kötta ben! Feels awesome :)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards