Alla inlägg den 4 februari 2015

Av mikaela severin - 4 februari 2015 23:26

Nu börja de bli sjukt jobbigt att bulka, jag lixom pendlar mellan va glad på gymet när jag känner mig stark o jag må bra när jag äter, för jag bli ganska mätt, o jag känner mig bekväm med att jag faktiskt inte ha nått sug efter varken kakor lr godis då de nästan ser äckligt ut! Men jag mår vissa dagar piss när jag stiger upp på morgonen o successivt får stoppa in mer o mer kläder längst in i garderoben, o känslan att stå framför spegeln är jobbig. Men skam den som ger sig! Även om de är tufft vissa dagar, så finns motivationen kvar, o jag hoppas de för med sig nått gott i slutändan. De finns lixom inget som sänker mig så lätt. Så nä. Det är bara köra på. Är inte jättelångt från min deff. De är inte lätt att deffa heller, de tar mer på psyket, men känslanav att stå framför spegeln är ju klart bättre.
I sommar hoppas jag på fin form, då jag var offseason hela förra sommaren o inte fick njuta av en sommarform. Men just nu är dag för dag, och oavsett hur de ser ut, så lägger jag beslutet i händer på mincoach. De som är bäst för närma sig målet, bli bästa vägen.

Har idag vart på Leos lekland, o avslutat dagen med ett pass bröst & biceps:) slänger upp en bild från dagen, de två andra är skillnaden från sista deffdagen o nu. Dvs 10 v offseason! Enjoy! Dubbelhaka o mysmage är de senaste :)

Presentation


Hej!
Mikaela heter jag och är 31 år gammal och bosatt i Växjö.
Här kommer ni få följa med mig på min resa mot mitt mål, att tävla i Fitness..
o även få en inblick i mitt vardagsliv, kombinationen, hårt tränande, ensamstående mamma på 100%

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Tränig

Kost


Ovido - Quiz & Flashcards